Θρίλερ με τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας - Ο δολοφόνος ήταν γυναίκα; Τι λένε μάρτυρες στο Star

Τι λένε οι γονείς του φίλου της, πάνω στον τάφο του οποίου το κορίτσι γνώρισε τον θάνατο

Στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της Δώρας εστιάζουν τις έρευνες οι αστυνομικοί αναζητώντας το κίνητρο του στυγερού δολοφόνου. Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές μπροστά στην κάμερα του Star των ανθρώπων οι οποίοι βρέθηκαν στον τόπο της δολοφονίας αμέσως μετά την επίθεση του μανιακού δράστη. 

Σε ένα πεζούλι δίπλα από το μνήμα του φίλου της ήταν καθισμένη η Δώρα, όταν δέχθηκε την δολοφονική επίθεση.  

Ποιο ήταν  άραγε το κίνητρο του στυγερού δολοφόνου; Ήταν μήπως η ληστεία; Ο δράστης πήρε μαζί του την τσάντα της Δώρας και το κινητό της τηλέφωνο. Όπως λένε, όμως, οι αστυνομικοί, η ληστεία δεν δικαιολογεί τέτοιο μένος από την πλευρά του δράστη. Είναι πολλές οι 14 μαχαιριές για κάποιον που θέλει απλώς να αρπάξει μια τσάντα και να το βάλει στα πόδια. Το μόνο που δικαιολογεί τέτοια έκρηξη βίας από κάποιον άγνωστο είναι να πρόκειται για άτομο που είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Μήπως ο δράστης είναι τελικά γυναίκα; Θα μπορούσε και να είναι, λένε οι αστυνομικοί. Τα κοιμητήρια συνήθως κατακλύζονται από γυναίκες. Τα τραύματα ωστόσο στο θύμα είναι τόσο βαθιά που χρειάζεται πολύ δυνατό χέρι για να γίνουν. Δολοφονικό χέρι που παραπέμπει περισσότερο σε άνδρα, παρά σε γυναίκα.

Για τους γονείς του νεκρού παλικαριού που επισκεπτόταν καθημερινά η Δώρα, η είδηση της δολοφονίας ήταν ένα σοκ.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top