Δολοφονία 32χρονης εφοριακού: Τι λέει για τη Δώρα ο σύντροφος της μητέρας της

«Έχω πέσει από τα σύννεφα»

Για την προσωπικότητα και τις συνήθειες της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη που δολοφονήθηκε άγρια με 14 μαχαιριές πάνω στον τάφο του φίλου της στο Β΄Νεκροταφείο, μίλησε ο σύντροφος της μητέρας της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο άνθρωπος που είναι «μαζί» με την μητέρα της νεαρής εφοριακού από το 2012, δήλωσε πως «είναι πολύ καλό κορίτσι, πολύ ευαίσθητο. Ζούσε με τα αδέρφια και με την μητέρα της στο σπίτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία 32χρονης εφοριακού: Οι Αρχές δεν βρίσκουν τον ένοχο στο φιλικό της περιβάλλον

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗ

Όπως εξήγησε ο σύντροφος της μητέρα της, «είχε πρόσφατα μια σχέση, αλλά χώρισαν πριν από 1-2 μήνες. Δεν συνέβη κάτι, απλά επειδή η κοπέλα ήταν πολύ στεναχωρημένη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ξέσπασμα της αδερφής της 32χρονης εφοριακού κατά του πατέρα της: «Αίσχος! Αυτός δεν είναι πατέρας, είναι τέρας»

ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ

«Την έβλεπα φυσιολογική απλά είχε τον πόνο της για τον χαμό του φίλου της. Πήγαινε 2-3 φορές την εβδομάδα στο νεκροταφείο μετά τη δουλειά τους του άναβε το καντηλάκι. Και με τη μητέρα του παιδιού μιλάγανε συχνά. Είχαν πολύ καλές σχέσεις».

Μάλιστα πρόσθεσε πως η οικογένεια της Δώρας γνώριζε πως πηγαίνει συχνά στον τάφο του φίλου της, καταλήγοντας ότι «έχω πέσει από τα σύννεφα γιατί η Δώρα δεν είχε εχθρούς. Ήταν τόσο αγαπητή στον κόσμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην άτυχη εφοριακό – Είχε πέσει θύμα πίεσης τον τελευταίο καιρό από κάποιο πρόσωπο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Τι είδε ο ιατροδικαστής στο σώμα της Δώρας: Δεν ήταν όλες οι μαχαιριές πισώπλατες – Τι αποκαλύπτει για το «Γ» στο δεξί της μάγουλο

 Άγρια δολοφονία στο Β΄Νεκροταφείο: Σε εργατικό δυστύχημα είχε σκοτωθεί ο αρραβωνιαστικός της Δώρας

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top