Σήμερα το τελευταίο αντίο στην άτυχη εφοριακό – Είχε πέσει θύμα πίεσης τον τελευταίο καιρό από κάποιο πρόσωπο;

Στο στενό φιλικό της περιβάλλον αναζητά τον δολοφόνο η αστυνομία – Το post που είχε ανεβάσει στο Facebook

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την άγρια δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης κατακρεουργήθηκε μέσα στο Β΄Νεκροταφείο Αθηνών, την ώρα που είχε πάει να επισκεφτεί τον τάφο του πρώην αρραβωνιαστικού της.

Την ίδια στιγμή, συγγενείς και φίλοι ετοιμάζονται σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι να της πουν το «τελευταίο αντίο».

Τραγική ειρωνία; Η νεαρή εφοριακός, θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία στο Β΄Νεκροταφείο, εκεί όπου δέχτηκε 14 απανωτές μαχαιριές στο σώμα και στο πρόσωπό της, πέφτοντας νεκρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Θρίλερ με την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού στο νεκροταφείο - Και ο (αστυνομικός) πρώην φίλος της στο μικροσκόπιο

Άγρια δολοφονία στο Β΄Νεκροταφείο: Γυναίκα κατακρεούργησε την 32χρονη Δώρα;

ΤΗΝ ΠΙΕΖΕ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ;

Σύμφωνα με αποκαλύψεις οικείων προσώπων της, η 32χρονη Δώρα το τελευταίο διάστημα φαινόταν ιδιαίτερα προβληματισμένη και πιεσμένη. Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται, είναι να είχε συνδεθεί ερωτικά με κάποιον άνδρα τον οποίο και απέρριψε.

Χαρακτηριστική είναι άλλωστε και η ανάρτηση που είχε κάνει η νεαρή κοπέλα στα τέλη Αυγούστου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook όπου έγραφε:

«Απορώ τι είχα πάρει τότε… που συστηθήκαμε και χάρηκα που σε γνώρισα…»

Οι αστυνομικοί αναζητούν κάποιο κρίσιμο στοιχείο στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και στην ατζέντα της άτυχης εφοριακού, που ίσως τους οδηγήσει σε αυτόν τον άνδρα (αν υπάρχει).

Το σίγουρο είναι πως από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο η άγρια δολοφονία της Δώρας να σχετιζόταν με τις υποθέσεις που χειριζόταν ως εφοριακός, και έχουν στραφεί στο στενό φιλικό της περιβάλλον, αλλά και στους άνδρες που είχαν περάσει από την ζωή της.

Ανάμεσα σ’ αυτούς και πρώην σύντροφός της, αστυνομικός στο επάγγελμα, με τον οποίο χώρισε πριν λίγο καιρό, αλλά εν τέλει αποδείχτηκε πως δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση, καθώς για την ημέρα του φόνου είχε άλλοθι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Τι είδε ο ιατροδικαστής στο σώμα της Δώρας: Δεν ήταν όλες οι μαχαιριές πισώπλατες – Τι αποκαλύπτει για το «Γ» στο δεξί της μάγουλο

 Άγρια δολοφονία στο Β΄Νεκροταφείο: Σε εργατικό δυστύχημα είχε σκοτωθεί ο αρραβωνιαστικός της Δώρας

Ένα απο τα σενάρια που εξετάζονται επίσης είναι η 32χρονη Δώρα να δολοφονήθηκε απο κάποια γυναίκα με την οποία μπορεί να είχε προσωπικές διαφορές, ή να έπεσε θύμα ληστείας.

TI EIΠΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗΣ ΔΩΡΑΣ

Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, η μητέρα της 32χρονης συντετριμμένη δήλωσε:

«Ήταν μάνα για τα παιδιά μου. Η δεύτερη μάνα μας, έτσι τη λέγανε. Πιστεύω ότι το παιδί μου το σκότωσαν όχι για να το κλέψουν. Ήταν στημένο το έγκλημα. Την είχαν παρακολουθήσει. Το παιδί αυτό δεν ήταν ποτέ μόνο του. Μόνο όταν πήγαινε στο νεκροταφείο. Οι συνεργάτες της στη δουλειά πρέπει να ήταν οι τελευταίοι που την είδαν ζωντανή. Πήγαινε στο νεκροταφείο από τότε που έχασε τον φίλο της και την είχε πάρει από κάτω, γιατί τον αγαπούσε πάρα πολύ, ήταν αδερφικοί φίλοι. Αυτό και ο χωρισμός της, την πείραξαν πολύ. Της πέσανε μαζεμένα» είπε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

"Θέλω να τον σκοτώσω, αλλά δεν μπορώ" - Η μάνα της άτυχης Δώρας εξομολογείται

«Ήσουν αδελφή, μάνα και πατέρας μαζί» - Η συγκινητική ανάρτηση της αδελφής της 30χρονης που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκροταφείο


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top