«Ήσουν αδελφή, μάνα και πατέρας μαζί» - Η συγκινητική ανάρτηση της αδελφής της 30χρονης που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκροταφείο

Συγκλονισμένοι οι δικοί της άνθρωποι από τον βίαιο και ξαφνικό θάνατό της

Δολοφονία Β Νεκροταφείο:"Ήσουν αδελφή, μάνα και πατέρας"

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη που δολοφονήθηκε άγρια χθες το απόγευμα στο Β΄ Νεκροταφείο στα Πατήσια, καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι το ήσυχο και καλόκαρδο κορίτσι είχε τόσο βίαιο θάνατο.

Η 32χρονη εφοριακός συνήθιζε να πηγαίνει σχεδόν κάθε μέρα στο νεκροταφείο για να ανάψει ένα κεράκι στον τάφο ενός πολύ δικού της ανθρώπου που πρόσφατα είχε φύγει από τη ζωή και την είχε συγκλονίσει.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει ο πατέρας της 30χρονης που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκροταφείο: «Ορκίζομαι στον τάφο της ότι θα σκοτώσω το δολοφόνο της»

 Θρίλερ με τη νεκρή γυναίκα στο 2ο νεκροταφείο – Την έσφαξαν πάνω σε τάφο και την έσυραν για 15 μέτρα

Αυτή είναι η 30χρονη κοπέλα που σφαγιάστηκε στο Β΄ Νεκροταφείο

Πάλεψε με το δολοφόνο της η 30χρονη Δώρα – «Φώναξε βοήθεια και ξεψύχησε»

Αυτό που εκτιμούν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ είναι ότι η κοπέλα πάλεψε με τον δολοφόνο της και έτρεξε για να σωθεί από τη μανία του, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Επίσης πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας ανέφεραν πως «μέχρι αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ».

«Όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας» πρόσθεσαν οι ίδιες αστυνομικές πηγές.

Την ίδια ώρα φίλοι και συγγενείς έχουν  πλημμυρίσει τη σελίδα της στο facebook με μηνύματα αποχαιρετισμού, ενώ συγκινητική είναι η ανάρτηση της αδελφής της, η οποία γράφει:

«Αδελφή μου, αίμα μου… έφυγες νωρίς. Σε περιμένω να γυρίσεις κι ακόμη δεν γύρισε. Ήσουν αδελφή, μάνα και πατέρας μαζί και τώρα μας άφησες μόνους μας. Σε σκότωσαν άδικα κι ήσουν ένας άγγελος. Σε περιμένω να γυρίσεις… ήσουν η ζωή μου όλη».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top