Συγκλονίζει ο πατέρας της 30χρονης που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκροταφείο: «Ορκίζομαι στον τάφο της ότι θα σκοτώσω το δολοφόνο της»

«Να βγει το ΣΔΟΕ και να πει τι υποθέσεις χειριζόταν το παιδί μου»

Όρκο στον τάφο του παιδιού του ότι θα βρει και θα σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια τον δολοφόνο της κόρης του έδωσε δημόσια μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο πατέρας της 30χρονης που δολοφονήθηκε άγρια χθες το απόγευμα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών στα Πατήσια.

Όπως είπε ο δράστης μαχαίρωσε πισώπλατα την κόρη του, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο δείχνει ότι η δολοφονία της ήταν σχεδιασμένη.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ με τη νεκρή γυναίκα στο 2ο νεκροταφείο – Την έσφαξαν πάνω σε τάφο και την έσυραν για 15 μέτρα

Δολοφονημένη βρέθηκε γυναίκα στο 2ο νεκροταφείο Αθηνών

«Να βγει το ΣΔΟΕ να μας πει τι υποθέσεις είχε στα χέρια του το παιδί», είπε οργισμένος ο πατέρας, εκτιμώντας ότι το κίνητρο της δολοφονίας της κόρης του βρίσκεται σε κάποια από τις υποθέσεις που χειριζόταν.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πώς 17:30 το απόγευμα σε κεντρικό σημείο δολοφονήθηκε έτσι το παιδί μου και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι. Ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού ότι θα βρω τον δολοφόνο και θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια. Ακόμα και στη φυλακή θα μπω και θα τον σκοτώσω», είπε ο χαροκαμένος πατέρας που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι το παιδί του δολοφονήθηκε τόσο άγρια.

«Έπρεπε να προστατεύσουν την κόρη μου. Αν ήξερα ότι χειριζόταν κάποια περίεργη υπόθεση δεν θα την άφηνα από τα μάτια μου», συνέχισε.

Πάντως όπως είπε ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν ο δολοφόνος την κυνήγησε έξω από το νεκροταφείο και την σκότωσε μέσα σε αυτό, ούτε και πώς διέφυγε, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πολυσύχναστο σημείο και σε ώρα με μεγάλη κίνηση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top