Αυτή είναι η 30χρονη κοπέλα που σφαγιάστηκε στο Β΄ Νεκροταφείο

Για μια εξαιρετική κοπέλα μιλούν οι συνάδελφοί της στη ΔΟΥ

Δώρα Ζέμπερη ονομάζεται η 30χρονη γυναίκα που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το απόγευμα της Τετάρτης στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου είχε πάει για να ανάψει ένα κεράκι στον τάφο ενός αγαπημένου της προσώπου που είχε φύγει πρόσφατα από τη ζωή.

Ο δολοφόνος της, έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης κοπέλας, φέροντάς της πισώπλατες μαχαιριές, ενώ φέρεται να την έσυρε μέσα στο νεκροταφείο λίγο πριν τη σκοτώσει.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει ο πατέρας της 30χρονης που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκροταφείο: «Ορκίζομαι στον τάφο της ότι θα σκοτώσω το δολοφόνο της»

Η Δώρα είχε σπουδάσει Κοινωνικές και Πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και φέτος είχε ξεκινήσει και το μεταπτυχιακό της στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εργαζόταν στην Α΄ ΔΟΥ Πειραιά μετά από εξετάσεις που είχε δώσει μέσω ΑΣΕΠ το 2012. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star για τις ανάγκες της υπηρεσίας είχε μεταφερθεί στον έλεγχο της εφορίας και όχι στο ΣΔΟΕ. Όλοι οι συνάδελφοί της είχαν να πουν τα καλύτερα για τη νεαρή γυναίκα που εργαζόταν με σοβαρότητα στην υπηρεσία της, χωρίς να δίνει δικαιώματα με απίστευτο επαγγελματισμό και πίστη στο λειτούργημά της.

Νωρίτερα ο πατέρας της, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 κάλεσε το ΣΔΟΕ να αποκαλύψει ποιες υποθέσεις χειριζόταν το παιδί του, εκτιμώντας ότι πρόκειται για σχεδιασμένη δολοφονία που σχετίζεται, το κίνητρο της οποίας βρίσκεται στις υποθέσεις που χειριζόταν.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ η οικογένεια της κοπέλας δεν μπορεί ακόμα να καταλάβει πώς σε ένα τόσο κεντρικό σημείο νωρίς το απόγευμα δολοφονήθηκε το παιδί του χωρίς να το πάρει κανείς είδηση.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top