Δολοφονία 32χρονης εφοριακού: Οι Αρχές δεν βρίσκουν τον ένοχο στο φιλικό της περιβάλλον

Επανέρχεται στο προσκήνιο το ενδεχόμενο ληστείας - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 17:13

Σε μυστήριο εξελίσσεται η άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη στο Β΄Νεκροταφείο έχοντας δεχτεί 14 μαχαιριές σε σώμα και πρόσωπο.

Η 32χρονη εφοριακός, δολοφονήθηκε άγρια λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ είχε πάει να επισκεφτεί τον τάφο αγαπημένου της φίλου που «έφυγε» από τη ζωή πριν από πέντε μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ξέσπασμα της αδερφής της 32χρονης εφοριακού κατά του πατέρα της: «Αίσχος! Αυτός δεν είναι πατέρας, είναι τέρας»

Αν και αρχικά η αστυνομία εξέταζε το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να βρίσκεται στο στενό φιλικό της περιβάλλον, όσο περνούν οι ώρες η εκδοχή αυτή απομακρύνεται, και επανέρχεται στο προσκήνιο το ενδεχόμενο της ληστείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην άτυχη εφοριακό – Είχε πέσει θύμα πίεσης τον τελευταίο καιρό από κάποιο πρόσωπο;

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκτός από όλες τις άλλες εκδοχές, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εξετάζουν και την πιθανότητα της ληστείας, καθώς «ο δράστης πήρε την τσάντα της, με όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Θρίλερ με την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού στο νεκροταφείο - Και ο (αστυνομικός) πρώην φίλος της στο μικροσκόπιο

Άγρια δολοφονία στο Β΄Νεκροταφείο: Γυναίκα κατακρεούργησε την 32χρονη Δώρα;

Μάλιστα τονίζουν πως «έως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν έχει προκύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμων του φιλικού περιβάλλοντος της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β' Νεκροταφείο. Οι έρευνες που διενεργούνται είναι σε πλήρη εξέλιξη».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Τι είδε ο ιατροδικαστής στο σώμα της Δώρας: Δεν ήταν όλες οι μαχαιριές πισώπλατες – Τι αποκαλύπτει για το «Γ» στο δεξί της μάγουλο

 Άγρια δολοφονία στο Β΄Νεκροταφείο: Σε εργατικό δυστύχημα είχε σκοτωθεί ο αρραβωνιαστικός της Δώρας


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

"Θέλω να τον σκοτώσω, αλλά δεν μπορώ" - Η μάνα της άτυχης Δώρας εξομολογείται

«Ήσουν αδελφή, μάνα και πατέρας μαζί» - Η συγκινητική ανάρτηση της αδελφής της 30χρονης που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκροταφείο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top