Σε λευκό φέρετρο η Δώρα – «Αν το παιδί είναι στο χώμα, είναι εξαιτίας της γυναίκας μου» λέει ο πατέρας της

Το δριμύ κατηγορώ στη μητέρα της αδικοχαμένης κόρης του

«Η γυναίκα μου φταίει για όλα» αναφέρει ο πατέρας της 32χρονης αδικοχαμένης Δώρας, έξω από το Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου κηδεύτηκε η κόρη του. «Αν ήμουν εγώ στο σπίτι, αυτό δεν θα γινόταν».

«Είχα τον τρόπο μου και μπορώ να τα ελέγξω τα παιδιά. Η Δώρα αν έγινε κάτι έγινε από μένα. Γιατί ήμουν εγώ στο σπίτι» συνεχίζει. «Δούλεψα σκληρά για τα παιδιά αυτά, μέρα νύχτα, και τα μεγάλωσα».

Αναφερόμενος στη μητέρα των παιδιών του, λέει: «Το σπίτι που μένει αυτή η κυρία είναι δικό μου. Η Κωνσταντίνα (η αδερφή της Δώρας, που τον χαρακτήρισε «τέρας») αν με κατηγορεί, δεν ξέρει πράγματα για τη μάνα της».

Όσον αφορά στη δολοφονία της κόρης του. «Εγώ πιστεύω ότι έγινε από τη δουλειά. Το μόνο που ζητάω είναι να βρουν τον δολοφόνο».

Όπως λέει ο πατέρας της Δώρας, η 32χρονη ήθελε να φύγει από το ΣΔΟΕ. «Θα καταθέσω όλη την αλήθεια» υποστηρίζει.

Οι σχέσεις του με την αδικοχαμένη κόρη του δεν ήταν οι καλύτερες. «Δεν άφηνε η γυναίκα μου να μου μιλάνε» εξηγεί ο ίδιος για την εφοριακό και τον αδερφό της, τον Παναγιώτη. «Αν το παιδί είναι στο χώμα, είναι εξαιτίας της γυναίκας μου. Δεν είναι μόνο αυτά που έκανε αυτή, είναι ότι δεν άφηνε τα παιδιά να μου μιλάνε για να μπορώ να τα προστατέψω».

Ακόμα, αποκλείει το ενδεχόμενο να κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της ο πρώην σύντροφός της.

 

Δείτε περισσότερα στο βίντεο

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top