Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις: Ο δολοφόνος «χάραξε» το γράμμα «Γ» στο μάγουλο της 32χρονης

Περιπλέκεται ακόμα περισσότερο η δολοφονία θρίλερ στο Β΄ Νεκροταφείο

Ο δολοφόνος χάραξε το γράμμα «Γ» στο μάγουλο της 32χρονης

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία, ο δολοφόνος δημιούργησε δυο βαθιά τραύματα στο δεξί μάγουλο της κοπέλας τα οποία σχημάτιζαν το γράμμα «Γ».

Ο κ. Σωτήρης Μπουζιάνης διαπίστωσε στη σορό της κοπέλας εκτός από τις 14 μαχαιριές στο στήθος και την καρδιά, ένα σημάδι που του προκάλεσε εντύπωση. Ήταν δυο βαθιές χαρακιές στο δεξί μάγουλο της 32χρονης που σχηματίζουν το γράμμα «Γ» και δεν δικαιολογούνται σε πρώτη φάση από το αιματηρό σκηνικό.

Διαβάστε ακόμα: Άγρια δολοφονία στο Β΄Νεκροταφείο: Στον τάφο του πρώην αρραβωνιαστικού της είχε πάει η άτυχη Δώρα

Με 14 μαχαιριές δολοφόνησε την 32χρονη στο Β΄ Νεκροταφείο – Μαρτυρικός ο θάνατός της λέει ο ιατροδικαστής

«Ήσουν αδελφή, μάνα και πατέρας μαζί» - Η συγκινητική ανάρτηση της αδελφής της 30χρονης που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκροταφείο

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση υποστηρίζουν δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για χτυπήματα από πάλη κι έτσι εξετάζουν και το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να ήθελε να αφήσει ένα σημειολογικό τραύμα, κάτι που περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση.

Από το τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας αναμένεται να περάσουν όλοι όσοι γνώριζαν ή είχαν επαφές με το θύμα, ώστε να δώσουν κατάθεση, καθώς οι 14 μαχαιριές δείχνουν  πάθος, μίσος και επιθυμία για εκδίκηση, κάτι που δεν αποκλείει ο δολοφόνος να ήταν γνωστός της άτυχης κοπέλας.

Ωστόσο το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν το κινητό, η τσάντα και το πορτοφόλι της αφήνει ανοιχτό και το ενδεχόμενο της ληστείας.

Η Δώρα Ζέρμπερη επισκεπτόταν συχνά το Β΄ Νεκροταφείο, καθώς εκεί βρίσκεται ο τάφος του πρώην αρραβωνιαστικού της, ο οποίος σκοτώθηκε τον περασμένο Μάιο σε εργατικό δυστύχημα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top