Άγρια δολοφονία στο Β΄Νεκροταφείο: Στον τάφο του πρώην αρραβωνιαστικού της είχε πάει η άτυχη Δώρα

Ο δολοφόνος την κατακρεούργησε με 14 απανωτές πισώπλατες μαχαιριές

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, με θύμα μια 32χρονη κοπέλα, την Δώρα Ζέμπερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ήσουν αδελφή, μάνα και πατέρας μαζί» - Η συγκινητική ανάρτηση της αδελφής της 30χρονης που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκροταφείο

Η νεαρή υπάλληλος που εργαζόταν στο Α΄ τμήμα της Εφορίας Πειραιά (στο τμήμα ελέγχων), είχε πάει στο νεκροταφείο προκειμένου να ανάψει ένα κεράκι στον τάφο του πρώην αρραβωνιαστικού της, ο οποίος είχε «φύγει» από τη ζωή πριν μόλις πέντε μήνες.

Τότε ήταν που δέχτηκε την επίθεση από τον δολοφόνο της, ο οποίος την κατακρεούργησε, καθώς η 32χρονη Δώρα δέχτηκε 14 απανωτές, πισώπλατες μαχαιριές και στη συνέχεια διέφυγε δίχως να γίνει αντιληπτός.

Η νεαρή κοπέλα σύρθηκε αιμόφυρτη σε απόσταση 20-30 μέτρων, ζητώντας βοήθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάλεψε με το δολοφόνο της η 30χρονη Δώρα – «Φώναξε βοήθεια και ξεψύχησε»

Ένας άνθρωπος που ήταν σε κοντινή απόσταση όπως και ο πατήρ Θεόδωρος (ένας από τους ιερείς) έσπευσε να την βοηθήσει.

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και πέθανε μέσα στο νεκροταφείο.

Να σημειώσουμε, ότι ο πατέρας της κοπέλας ο οποίος είναι οδηγός ταξί, μετά την άγρια δολοφονία της κόρης του βγήκε δημόσια και ζήτησε από το ΣΔΟΕ να αποκαλύψει ποιες υποθέσεις είχε στα χέρια της η κόρη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η 30χρονη κοπέλα που σφαγιάστηκε στο Β΄ Νεκροταφείο

«Δεν μπορώ να πιστέψω πώς 17:30 το απόγευμα σε κεντρικό σημείο δολοφονήθηκε έτσι το παιδί μου και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι. Ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού ότι θα βρω τον δολοφόνο και θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια. Ακόμα και στη φυλακή θα μπω και θα τον σκοτώσω», είπε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει ο πατέρας της 30χρονης που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκροταφείο: «Ορκίζομαι στον τάφο της ότι θα σκοτώσω το δολοφόνο της»

Η ΕΛ.ΑΣ από την άλλη μεριά αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, καθώς από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει ότι η η επίθεση που συνέβη έγινε για επαγγελματικά κίνητρα.

Αυτόπτες μάρτυρες, ανέφεραν πως την ώρα της επίθεσης είδαν ένα νεαρό άτομο κοντά στο σημείο όπου έγινε η δολοφονία, αλλά προς το παρόν οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top