Με 14 μαχαιριές δολοφόνησε την 32χρονη στο Β΄ Νεκροταφείο – Μαρτυρικός ο θάνατός της λέει ο ιατροδικαστής

Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία

Με δεκατέσσερις μαχαιριές έκοψε το νήμα της ζωής της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη ο δολοφόνος της που της επιτέθηκε πισώπλατα μέσα στο Β΄ Νεκροταφείο, την ώρα  που εκείνη είχε πάει να ανάψει ένα κεράκι στον τάφο του αρραβωνιαστικού της, που έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε μήνες.

Διαβάστε επίσης: Άγρια δολοφονία στο Β΄Νεκροταφείο: Στον τάφο του πρώην αρραβωνιαστικού της είχε πάει η άτυχη Δώρα

«Ήσουν αδελφή, μάνα και πατέρας μαζί» - Η συγκινητική ανάρτηση της αδελφής της 30χρονης που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκροταφείο

Πάλεψε με το δολοφόνο της η 30χρονη Δώρα – «Φώναξε βοήθεια και ξεψύχησε»

Το πόρισμα του ιατροδικαστή δείχνει ότι η κοπέλα προσπάθησε να προφυλαχθεί γι’ αυτό κι έχει ένα τραύμα στο χέρι, όμως ο δολοφόνος της ήταν σε κατάσταση μανίας. Το θύμα φέρει άλλα 13 τραύματα από το μαχαίρι στην κοιλιά και το στήθος, ενώ το μοιραίο χτύπημα την βρήκε στην καρδιά.

Ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός. Παρά το γεγονός ότι δεχόταν απανωτά χτυπήματα, πάλεψε για να ξεφύγει από τη μανία του δολοφόνου της. Έτρεξε με όση δύναμη της είχε απομείνει για να σωθεί, όμως εκείνος την πρόλαβε και την αποτελείωσε.

Η κοπέλα φαίνεται ότι προσπάθησε να βγει σε πιο κεντρικό σημείο του νεκροταφείου, που είναι πολύ μεγάλο και πολλά σημεία του είναι απομονωμένα, ώστε να ζητήσει βοήθεια, όμως δεν τα κατάφερε.

Τα τραύματά της ήταν πολλά, είχε χάσει πολύ αίμα, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει πάνω σε έναν τάφο.

Οι αστυνομικοί ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, στο σημείο της δολοφονίας δεν εντοπίστηκε κανένα από τα προσωπικά αντικείμενα της 32χρονης, ούτε το κινητό ή το πορτοφόλι της. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, όμως το πλήθος των μαχαιριών που έχει δεχθεί δεν αποκλείει και το έγκλημα πάθους.

Οι 14 μαχαιριές δείχνουν πάθος και μια δολοφονική μανία που υπονοεί προσωπική διαφορά και δεν αποκλείει ο δολοφόνος να είναι γνώριμο πρόσωπο της 32χρονης.

Όσο για τις καταγγελίες του πατέρα ότι πιθανόν η δολοφονία του παιδιού της να συνδέεται με μία από τις υποθέσεις που χειριζόταν στην εφορία, πηγές της αστυνομίας αναφέρουν πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία που να οδηγούν εκεί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top