Κανελόνια από κρέπες με μπολονέζ κοτόπουλου

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Λαχταριστά κανελόνια από κρέπες με μπολονέζ κοτόπουλου έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» 

Ζουμερό κοτόπουλο με αγκινάρες, ελιές και φέτα

Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Το μυστικό για να σου πετύχει το γλυκόξινο κοτόπουλο

Υλικά

Για τη μπολονέζ
•    750 γρ. κιμά κοτόπουλου
•    60 γρ. ελαιόλαδο
•    360 γρ. κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
•    70 γρ. καρότο (τριμμένο)
•    30 γρ. πελτέ τομάτας
•    120 γρ. λευκό κρασί
•    500 γρ. σάλτσα τομάτας
•    1 λίτρο ζωμό λαχανικών
•    30 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)

Κοτόπουλο γιουβέτσι με κριθαράκι ολικής
•    
   Για τις κρέπες

2 μεσαία αυγά
•    480 γρ. γάλα
•    5 γρ. αλάτι
•    1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
•    2 κούπες αλεύρι
 
Για τη σύνθεση
•    250 γρ. μοτσαρέλα (τριμμένη)

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top