Λαχταριστά κανελόνια από κρέπες με μπολονέζ κοτόπουλου έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» .
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
Για τη μπολονέζ
• 750 γρ. κιμά κοτόπουλου
• 60 γρ. ελαιόλαδο
• 360 γρ. κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
• 70 γρ. καρότο (τριμμένο)
• 30 γρ. πελτέ τομάτας
• 120 γρ. λευκό κρασί
• 500 γρ. σάλτσα τομάτας
• 1 λίτρο ζωμό λαχανικών
• 30 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
Κοτόπουλο γιουβέτσι με κριθαράκι ολικής
•
Για τις κρέπες
2 μεσαία αυγά
• 480 γρ. γάλα
• 5 γρ. αλάτι
• 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
• 2 κούπες αλεύρι
Για τη σύνθεση
• 250 γρ. μοτσαρέλα (τριμμένη)
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ