Κοτόπουλο γιουβέτσι με κριθαράκι ολικής

Ο Λάμπρος Βακιάρος έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τρίτης.

Το μυστικό για να φτιάξεις υπέροχα μακαρόνια με κιμά

Ο  σεφ έφτιαξε κοτόπουλο γιουβέτσι με κριθαράκι ολικής και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Κανελόνια με μοσχαρίσιο ραγού και κρέμα τυριού

Υλικά

•    4 μπούτια κοτόπουλου
•    30 + 30 γρ. ελαιόλαδο
•    1 μεγάλο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
•    1 μεσαίο πράσο (ψιλοκομμένο)
•    1 μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης (ψιλοκομμένη)
•    15 γρ. πελτέ τομάτας
•    120 γρ. λευκό κρασί
•    400 γρ. χυμό τομάτας ή 2 μεγάλες φρέσκιες τομάτες (τριμμένες)
•    1 λίτρο ζωμό λαχανικών
•    500 γρ. κριθαράκι ολικής άλεσης
•    150 γρ. γραβιέρα
•    Ψιλοκομμένο μαϊντανό για το γαρνίρισμα

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top