Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τρίτης.
Ο σεφ έφτιαξε κοτόπουλο γιουβέτσι με κριθαράκι ολικής και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
• 4 μπούτια κοτόπουλου
• 30 + 30 γρ. ελαιόλαδο
• 1 μεγάλο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
• 1 μεσαίο πράσο (ψιλοκομμένο)
• 1 μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης (ψιλοκομμένη)
• 15 γρ. πελτέ τομάτας
• 120 γρ. λευκό κρασί
• 400 γρ. χυμό τομάτας ή 2 μεγάλες φρέσκιες τομάτες (τριμμένες)
• 1 λίτρο ζωμό λαχανικών
• 500 γρ. κριθαράκι ολικής άλεσης
• 150 γρ. γραβιέρα
• Ψιλοκομμένο μαϊντανό για το γαρνίρισμα
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.