Κανελόνια με μοσχαρίσιο ραγού και κρέμα τυριού

Ο Λάμπρος Βακιάρος δείχνει βήμα-βήμα τη διαδικασία

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης.

Χοιρινές μπριζόλες με γλυκοπατάτες και λαχανάκια Βρυξελλών

Ο σεφ έφτιαξε κανελόνια με μοσχαρίσιο ραγού και κρέμα τυριού, δείχνοντας βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Mεξικάνικο με κοτόπουλο και γουακαμόλε

Υλικά

1 συσκευασία κανελόνια
1 κιλό μοσχάρι(χτένι ή ποντίκι)
5 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
2 μεσαία καρότα
1 κ. σούπας πελτέ ντομάτας
½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί 
500 γρ. χυμό ντομάτας
1 κ. γλυκού κόκκους μπαχάρι
1 ξυλάκι κανέλα

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top