Έχετε βαρεθεί συνέχεια το Πάσχα να σουβλίζετε αρνί και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό; Εμείς ψάξαμε και σας βρήκαμε μία συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου για κατσικίσια πλάτη γεμιστή.
Ο σεφ έφτιαξε παραδοσιακή σαμιώτικη κατσικίσια πλάτη και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Τα υλικά για να να φτιάξετε κατσικίσια πλάτη γεμιστή
Για την πλάτη και τις πατάτες
• 1 πλάτη κατσικίσια 2,5 κιλά
• 8 γρ. αλάτι
• 5 γρ. πιπέρι
• 150 γρ. πελτέ ντομάτας
• 2 κιλά πατάτες
Για τη γέμιση
• 1 συκωταριά 500 γρ.
• 65 γρ. ελαιόλαδο
• 220 γρ. κρεμμύδι (σε λεπτές φέτες)
• 30 γρ. πελτέ ντομάτας
• 420 γρ. νερό
• 75 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
• 75 γρ. άνηθο
• 340 γρ. ρύζι καρολίνα
• Αλάτι – πιπέρι
•
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ