Δεν ξέρετε τι να μαγειρέψετε το Πάσχα; Σας έχουμε μία υπέροχη ιδέα

Πώς να φτιάξετε κατσικίσια πλάτη γεμιστή

Έχετε βαρεθεί συνέχεια το Πάσχα να σουβλίζετε αρνί και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό; Εμείς ψάξαμε και σας βρήκαμε μία συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου για κατσικίσια πλάτη γεμιστή.

Γεμιστό κοτόπουλο με κους κους και πατάτες

Ο σεφ έφτιαξε παραδοσιακή σαμιώτικη κατσικίσια πλάτη και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Τα υλικά για να να φτιάξετε κατσικίσια πλάτη γεμιστή

κατσικίσια πλάτη γεμιστή

Για την πλάτη και τις πατάτες
•    1 πλάτη κατσικίσια 2,5 κιλά
•    8 γρ. αλάτι
•    5 γρ. πιπέρι
•    150 γρ. πελτέ ντομάτας
•    2 κιλά πατάτες

Για τη γέμιση

•    1 συκωταριά 500 γρ.
•    65 γρ. ελαιόλαδο
•    220 γρ. κρεμμύδι (σε λεπτές φέτες)
•    30 γρ. πελτέ ντομάτας
•    420 γρ. νερό
•    75 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
•    75 γρ. άνηθο
•    340 γρ. ρύζι καρολίνα
•    Αλάτι – πιπέρι
•    
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top