Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης.

Ο σεφ ετοίμασε χοιρινές μπριζόλες με γλυκοπατάτες και λαχανάκια Βρυξελλών και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
•    4 – 5 χοιρινές μπριζόλες κόντρα
•    60 γρ. ελαιόλαδο + 30 γρ.
•    120 γρ. ξύδι βαλσάμικο
•    1 κιλό γλυκοπατάτες (κομμένες σε μεσαίους κύβους)
•    500 γρ. λαχανάκια Βρυξελλών
•    4 – 5 σκελίδες σκόρδο (με τη φλούδα)
•    5 – 6 κλωναράκια θυμάρι
•    120 γρ. ζωμό λαχανικών
•    Αλάτι – πιπέρι
•    Μουστάρδα για το σερβίρισμα
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media. 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    