Χοιρινές μπριζόλες με γλυκοπατάτες και λαχανάκια Βρυξελλών

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης.

Ο σεφ ετοίμασε χοιρινές μπριζόλες με γλυκοπατάτες και λαχανάκια Βρυξελλών και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία. 

Flat Iron Steak με σάλτσα πιπεριού και πατάτες τηγανιτές

Υλικά

•    4 – 5 χοιρινές μπριζόλες κόντρα
•    60 γρ. ελαιόλαδο + 30 γρ.
•    120 γρ. ξύδι βαλσάμικο
•    1 κιλό γλυκοπατάτες (κομμένες σε μεσαίους κύβους)
•    500 γρ. λαχανάκια Βρυξελλών
•    4 – 5 σκελίδες σκόρδο (με τη φλούδα)
•    5 – 6 κλωναράκια θυμάρι
•    120 γρ. ζωμό λαχανικών
•    Αλάτι – πιπέρι
•    Μουστάρδα για το σερβίρισμα

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top