Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τρίτης και έφτιαξε πεντανόστιμες μπριζόλες με σάλτσα πιπεριού και πατάτες τηγανιτές.
Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
• 2 μπριζόλες ‘Flat iron’ (ιδανικά 1 ώρα εκτός ψυγείου)
• 40 γρ. μέλι
• 140 γρ. σόγια
• 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
• 45 + 30 γρ. αγελαδινό βούτυρο
• 6 – 7 κλωναράκια θυμάρι
• 3 κ.σ. κόκκους πιπέρια μιξ
• 120 γρ. brandy
• 240 γρ. ζωμό κοτόπουλο
• 15 γρ. κορν φλάουρ
Για τις πατάτες
• 2 κιλά πατάτες
• Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.