Flat Iron Steak με σάλτσα πιπεριού και πατάτες τηγανιτές

Ο Λάμπρος Βακιάρος δείχνει βήμα-βήμα τη διαδικασία

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τρίτης και έφτιαξε πεντανόστιμες μπριζόλες με σάλτσα πιπεριού και πατάτες τηγανιτές.

Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Υλικά

•    2 μπριζόλες ‘Flat iron’ (ιδανικά 1 ώρα εκτός ψυγείου)
•    40 γρ. μέλι
•    140 γρ. σόγια
•    2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
•    45 + 30 γρ. αγελαδινό βούτυρο
•    6 – 7 κλωναράκια θυμάρι
•    3 κ.σ. κόκκους πιπέρια μιξ
•    120 γρ. brandy
•    240 γρ. ζωμό κοτόπουλο
•    15 γρ. κορν φλάουρ


 
Για τις πατάτες
•    2 κιλά πατάτες
•    Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top