Τα μακαρόνια με κιμά είναι ένα φαγητό που αρέσει στους περισσότερους αν όχι σε όλους.
Γι΄ αυτό και ο Λάμπρος Βακιάρος συμβούλευσε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» για το πώς να πετύχουν την τέλεια συνταγή.
Υλικά
• 600 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς (λάπα)
• 30 γρ. + 30 γρ. ελαιόλαδο
• 180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)
• 30 γρ. πελτέ τομάτας
• 240 γρ. γλυκό κρασί
• 240 γρ. χυμό τομάτας
• 2 γρ. πάπρικα γλυκιά
• 750 γρ. ζωμό λαχανικών ή κότας
• 500 γρ. μακαρόνια Rigatoni
• 60 γρ. βούτυρο αγελάδος
• 80 γρ. τυρί παρμεζάνα (τριμμένο)
Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου εδώ