Το μυστικό για να φτιάξεις υπέροχα μακαρόνια με κιμά

Ο Λάμπρος Βακιάρος έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία

Τα μακαρόνια με κιμά είναι ένα φαγητό που αρέσει στους περισσότερους αν όχι σε όλους. 

Χοιρινό φρικασέ με μαρούλι και σπανάκι

Γι΄ αυτό και ο Λάμπρος Βακιάρος συμβούλευσε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» για το πώς να πετύχουν την τέλεια συνταγή.

Γλυκόξινο μοσχάρι με λαχανικά και ρύζι

Υλικά

•    600 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς (λάπα)
•    30 γρ. + 30 γρ. ελαιόλαδο
•    180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)
•    30 γρ. πελτέ τομάτας
•    240 γρ. γλυκό κρασί
•    240 γρ. χυμό τομάτας
•    2 γρ. πάπρικα γλυκιά
•    750 γρ. ζωμό λαχανικών ή κότας
•    500 γρ. μακαρόνια Rigatoni
•    60 γρ. βούτυρο αγελάδος
•    80 γρ. τυρί παρμεζάνα (τριμμένο)

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου εδώ


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top