Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος και έφτιαξε χοιρινό φρικασέ με μαρούλι και σπανάκι.
Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία.
Υλικά
• 1,2 κλ. xοιρινό (κομμένο σε κύβους 4×4 εκ.)
• 30 γρ. + 45 γρ. ελαιόλαδο
• 180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)
• 120 γρ. λευκό κρασί
• 960 γρ. ζωμό λαχανικών
• 2 μεσαία μαρούλια (ψιλοκομμένα)
• 1/2 ματσάκι φρέσκο κρεμμύδι (ψιλοκομμένo)
• 250 γρ. σπανάκι καθαρισμένο
• 1 ματσάκι μυρώνια (ψιλοκομμένο)
• 40 γρ. άνηθο (ψιλοκομμένο)
• Aλάτι – πιπέρι
Για το αυγολέμονο
• 2 αυγά
• Xυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ