Χοιρινό φρικασέ με μαρούλι και σπανάκι

Ο Λάμπρος Βακιάρος έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος και έφτιαξε χοιρινό φρικασέ με μαρούλι και σπανάκι.

Γλυκόξινο μοσχάρι με λαχανικά και ρύζι

Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία.

Φασόλια γίγαντες με απάκι, λαχανικά και αυγά στη γάστρα

Υλικά

•    1,2 κλ. xοιρινό (κομμένο σε κύβους 4×4 εκ.)
•    30 γρ. + 45 γρ. ελαιόλαδο
•    180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)
•    120 γρ. λευκό κρασί
•    960 γρ. ζωμό λαχανικών
•    2 μεσαία μαρούλια (ψιλοκομμένα)
•    1/2 ματσάκι φρέσκο κρεμμύδι (ψιλοκομμένo)
•    250 γρ. σπανάκι καθαρισμένο
•    1 ματσάκι μυρώνια (ψιλοκομμένο)
•    40 γρ. άνηθο (ψιλοκομμένο)
•    Aλάτι – πιπέρι


 
Για το αυγολέμονο
•    2 αυγά
•    Xυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή  «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ 


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top