Φασόλια γίγαντες με απάκι, λαχανικά και αυγά στη γάστρα

Ο Λάμπρος Βακιάρος έδειξε ολόκληρη τη συνταγή

Ένα πεντανόστιμο φαγητό έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης.

Φασόλια γίγαντες με απάκι, λαχανικά και αυγά στη γάστρα

Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και δεν έφτιαξε κλασικούς γίγαντες φούρνου αλλά με απάκι, λαχανικά και αυγά στη γάστρα.

Φασόλια γίγαντες με απάκι, λαχανικά και αυγά στη γάστρα

Ο Λάμπρος έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Φασόλια φούρνου με λαχανικά, φέτα και μυρωδικά

•    500 γρ. φασόλια γίγαντες (μουλιασμένοι σε νερό 8-12 ώρες)
•    60 γρ. ελαιόλαδο + 120 γρ.
•    180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
•    200 γρ. απάκι (ψιλοκομμένο)
•    4 καρότα (κομμένα σε ροδέλες)
•    3 στίκς σέλινο με τα φύλλα (ψιλοκομμένα)
•    45 γρ. πελτέ τομάτας
•    7 γρ. καπνιστή πάπρικα
•    5 γρ. μπούκοβο
•    5 – 6 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
•    240 γρ. γλυκό ή κόκκινο κρασί
•    1,5 -2 λίτρα ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλου
•    4 – 5 αυγά

Ρεβίθια με κρέας και λαχανικά στη γάστρα
 
Για το σερβίρισμα
•    Φρυγανισμένο ψωμί
•    Βαρελίσια φέτα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top