Φασόλια φούρνου με λαχανικά, φέτα και μυρωδικά

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Ένα νόστιμο φαγητό για απαιτητικούς ουρανίσκους έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Δευτέρας.

Ο σεφ έφτιαξε φασόλια φούρνου με λαχανικά, φέτα και μυρωδικά και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου" τη διαδικασία.

Υλικά
•    500 γρ. φασόλια γίγαντες (μουλιασμένα τουλάχιστον 8 ώρες σε νερό)
•    5 γρ. αλάτι
•    3 φύλλα δάφνης
•    30 γρ. ελαιόλαδο + 80 γρ.
•    3 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
•    180 γρ. κρεμμύδι (κομμένο σε φέτες)
•    5 γρ. ρίγανη αποξηραμένη
•    30 γρ. πελτέ τομάτας
•    500 γρ. χυμό τομάτας
•    240 γρ. ζωμό
•    400 γρ. πατάτες baby (κομμένες στα 4)
•    260 γρ. πιπεριές Φλωρίνης (κομμένες σε φέτες)
•    60 – 70 γρ. καρότο (κομμένο σε ροδέλες 2 εκ.)
•    1 ματσάκι μυρώνια (ψιλοκομμένα)
•    45 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
•    10 – 12 κλωναράκια φρ. Θυμάρι
•    1 κούπα φρ. βασιλικό (ψιλοκομμένο)
•    400 γρ. φέτα
•    Ξύσμα λεμονιού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top