Σας αρέσει το κοτόπουλο με τις πατάτες στον φούρνο αλλά θέλετε να δοκιμάσετε και κάτι άλλο πέρα από την κλασική συνταγή;
Ο Λάμπρος Βακιάρος έδωσε στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μία άλλη ιδέα. Ο σεφ λοιπόν ετοίμασε ζουμερό κοτόπουλο με αγκινάρες, ελιές και φέτα και έδειξε βήμα-βήμα όλη τη διαδικασία.
Υλικά
• 4 – 5 μπούτια κοτόπουλου (χωρισμένο το μπούτι από το κοπανάκι)
• 60 γρ. ελαιόλαδο
• 1 κεφάλι σκόρδο (κομμένο στα 2)
• Χυμό και φλούδες από 1 λεμόνι
• 150 γρ. πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι (κομμένες στα 4)
• 5 – 6 κλωναράκια δενδρολίβανο
• 1 πράσο
• 1.5 κιλό πατάτες baby (κομμένες στη μέση)
• 500 γρ. αγκινάρες
• Φέτα για το σερβίρισμα
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.