Koτόπουλο στη γάστρα με ταλιατέλες και μυρωδικά

Η συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης.

Mεξικάνικο με κοτόπουλο και γουακαμόλε

Ο σεφ έφτιαξε κοτόπουλο με ταλιατέλες και μυρωδικά και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Τέλειο ψητό κοτόπουλο με πατάτες ακορντεόν

Η τέλεια μακαρονάδα: Σπαγγέτι με μπολονέζ κοτόπουλου

Υλικά

•    1 κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής
•    1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
•    120 γρ. κόκκινο κρασί
•    15 γρ. πελτέ τομάτας
•    250 γρ. χυμό τομάτας
•    7 – 8 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο
•    4 – 5 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
•    Φλούδες από 1 λεμόνι
•    500 γρ. ταλιατέλες
•    Γραβιέρα για το σερβίρισμα

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top