Ηλεία: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον θείο της 11χρονης

Για ποια άλλα κακουργήματα του ασκήθηκε δίωξη     

Ηλεία: Η ιατροδικαστική έκθεση για τα χτυπήματα που δέχθηκε η 11χρονη από τον θείο της (video εκπομπής Star, Αλήθειες με τη Ζήνα)     

Ποινική δίωξη για σωρεία κακουργημάτων ασκήθηκε κατά του θείου της ανήλικης 11χρονης που κατηγορείται για την δολοφονία της στην Ηλεία

Ηλεία: Χτυπήματα σε καρδιά και σπλήνα είχε η 11χρονη - Δεν προκύπτει βιασμός

Συγκεκριμένα ο εισαγγελέας άσκησε διώξεις  για ανθρωποκτονία με δόλο, αρπαγή ανηλίκου κάτω των 14 ετών οπλοφορία, οπλοχρησία και απόπειρα βιασμού ανηλίκου. 

 Τραγικές φιγούρες οι γονείς της 11χρονης  

Την ώρα που ο  θείος της 11χρονης οδηγήθηκε στα δικαστήρια ξέσπασαν επεισόδια με συγγενείς της και άλλους  πολίτες που περικύκλωσαν το αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. που τον  μετέφερε και επιδίωξαν να του επιτεθούν. 

Επεισόδια στον Πύργο από συγγενείς που προσπάθησαν να επιτεθούν στον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της 11χρονης

Επεισόδια στον Πύργο από συγγενείς που προσπάθησαν να επιτεθούν στον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της 11χρονης (φωτογραφία Ευρωκίνηση)    

Επεισόδια στην Ηλεία: Προσπάθησαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο της 11χρονης

Τραγικές  φιγούρες είναι οι γονείς του κοριτσιού με  τη μητέρα του Ιουλία να δηλώνει στον Alpha «να πέσει φωτιά από τον ουρανό, θέλω δικαίωση».  «Ήθελε να πάει στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα», είπε η μητέρα τα όνειρα του κοριτσιού που δε  θα γίνουν ποτέ πραγματικότητα.  

Ο πατέρας της 11χρονης κλαίγοντας αναρωτήθηκε: «Δεν ξέρω τι έκανε στο παιδί μου αυτός το ξέρει».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top