Ηλεία: Χτυπήματα σε καρδιά και σπλήνα είχε η 11χρονη -Δεν προκύπτει βιασμός

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 11χρονης στην Ηλεία. Νέα στοιχεία προέκυψαν από τις έρευνες που πραγματοποιούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου.

Δράστης της στυγερής δολοφονίας είναι ο θείος της, που -όπως αποκαλύπτεται- είχε καταδικαστεί το 2017 για βιασμό 14χρονης και το 2020 είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια κάθειρξη, αλλά παρέμενε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι να πραγματοποιηθεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό.

Άρειος Πάγος: Διέταξε έλεγχο γιατί ήταν ελεύθερος ο 37χρονος βιαστής

Ο 37χρονος κατηγορούμενος βρέθηκε το πρωί ενώπιον εισαγγελέα για να απολογηθεί για τις πράξεις του. Έξω από το δικαστικό μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς του παιδιού, οι οποίοι παρά λίγο να τον λιντσάρουν οργισμένοι για το έγκλημα που έχει διπράξει. 

Ηλεία: Τι Έδειξε Η Ιατροδικαστική Εξέταση Στην 11χρονη

Η σορός της φέρει τραύματα, κυρίως στην καρδιά και τη σπλήνα, ενώ δεν προκύπτουν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησής της.

Πληροφορίες της ΕΛΑΣ αναφέρουν πως μόλις ο 37χρονος πήρε με αυτοκίνητο την 11χρονη από την Μυρτιά την οδήγησε σε ερημική αγροτική τοποθεσία στο Καταράχι Ηλείας, για να προσπαθήσει να προβεί στις αρρωστημένες πράξεις που είχε στο μυαλό του. Η 11χρονη αντέδρασε στις προθέσεις του κι εκείνος την έριξε στο έδαφος και τραυματίζοντάς την θανάσιμα με το κατσαβίδι. 

Ακολούθως, την έσυρε για περίπου 45 μέτρα και στη συνέχεια την έκρυψε δίπλα σε αποστραγγιστικό αυλάκι, σκεπάζοντάς την με ξερά χόρτα.

Ηλεία: «Τέρας, πώς το έκανες;»- Οργισμένα μηνύματα στα social του 37χρονου

Η δικογραφία που έχει σχηματισθεί για τον 37χρονο εμπεριέχει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας βιασμού.

 

Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top