«Γιατί άδειασε την αγκαλιά μου;» - Ξέσπασε σε λυγμούς η μητέρα της Κυριακής

«Βγάλε το σακάκι σου για ένα λεπτό» - Το μήνυμα που στέλνει στην αστυνομικό

Αβάσταχτος είναι ο πόνος της μητέρας της 28χρονης Κυριακής, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων

Άγιοι Ανάργυροι: Από το «την ήθελα μόνο δικιά μου», στο «δε θυμάμαι τίποτα»

Χθες την αποχαιρέτισε για τελευταία φορά, ντυμένη νυφούλα σε ένα λευκό φέρετρο και σήμερα μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που κακοποιούνται ή έχουν κακοποιηθεί από τους συντρόφους τους. 

γυναικοκτονία Άγιοι Ανάργυροι 1

«Γιατί οι άνδρες μπορούν να μας αλλάζουν σαν τα πουκάμισα κι όταν εμείς λέμε “όχι” να βρισκόμαστε βιασμένες, χτυπημένες, σκοτωμένες;», αναρωτήθηκε, ξεσπώντας σε λυγμούς. 

Δολοφονία Κυριακής: Δε ρώτησαν ούτε το όνομά της - Τα λάθη των αστυνομικών

Η ίδια, όπως και όλες οι μητέρες που έχουν χάσει τα κορίτσια τους από έναν σύντροφο με κακοποιητική συμπεριφορά, ζητά τα ισόβια να είναι ισόβια για τους δράστες τέτοιων εγκλημάτων και ξέσπασε λέγοντας ότι δεν μπορεί οι γυναίκες να ζητάνε τα αυτονόητα από τις αρχές και τη δικαιοσύνη.

γυναικοκτονία Άγιοι Ανάργυροι 2

«Συνοδεύω την κορη μου, την έντυσα νυφούλα» - Λύγισε ο πατέρας της Κυριακής

«Αυτό το κάθαρμα δεν είχε το θάρρος να κοιτάξει το κορίτσι μου στα μάτια και να το σκοτώσει. Το έκανε ύπουλα, το μαχαίρωσε πισώπλατα. Η ζωή μου όλη ήταν τα παιδιά μου. Γιατί μου άδειασε την αγκαλιά μου; Γιατί του είπε “όχι” και ήθελε να φύγει από κοντά του;», αναρωτήθηκε η τραγική μητέρα. 

Έστειλε μάλιστα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες λέγοντας:

Άγ. Ανάργυροι: «Δε θυμάμαι τι έκανα στην Κυριακή» - Στη φυλακή ο 39χρονος

«Προσπαθήστε, μιλήστε, είμαστε δυνατές. Καμία άλλη γυναίκα νεκρή με αυτόν τον τρόπο, κανένα άλλο λευκό φέρετρο. Μη ζητάτε τα αυτονόητα. Είναι δικαίωμά σας, είμαστε ίσοι. Δεν μπορεί ο καθένας να σηκώνει το χέρι και να σκοτώνει».

γυναικοκτονία Άγιοι Ανάργυροι 3

«Η κόρη μου δεν έλεγε ποτέ όχι. Δεν μπορώ να πιστέψω τι της έκανε. Αυτό το αχ που έβγαλε όταν πέθαινε θα με στοιχειώνει σε όλη μου τη ζωή», συνέχισε και αναφερόμενη στις αστυνομικούς στις οποίες ζήτησε βοήθεια η κόρη της είπε:

Σπάραξε η μητέρα της Κυριακής στην κηδεία: «Πού το πάνε το παιδί μου;»

«Αυτή η αστυνομικός που είδε την κόρη μου φοβήθηκε μην παραβιάσει κάποιο πρωτόκολλο. Βγάλε το σακάκι σου για ένα λεπτό. Σου ζήτησε βοήθεια, γίνε άνθρωπος για ένα λεπτό, μίλησέ της, δείξε ενδιαφέρον, καθησύχασέ την».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top