«Συνοδεύω την κορη μου, την έντυσα νυφούλα» - Λύγισε ο πατέρας της Κυριακής

Το σπαρακτικό «αντίο» στην κόρη του

«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Σπάραξε η μητέρα της Κυριακής στην κηδεία: «Πού το πάνε το παιδί μου;»

Πλήθος κόσμου, φίλων και συγγενών την αποχαιρέτησαν σε κλίμα σπαραγμού. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, που ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι το κοριτσάκι τους έχασε τη ζωή τόσο άδικα.

Κηδεία Κυριακής Γρίβα

Θρήνος στην κηδεία της Κυριακής / Φωτογραφίες Eurokinissi (Μιχάλης Καραγιάννης)

Σπαραγμός στην κηδεία της Κυριακής που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους

Ο πατέρας της 28χρονης, μετά την κηδεία της κόρης του σε δηλώσεις του στις κάμερες, ζήτησε να τιμωρούνται οι γυναικοκτόνοι με τη θανατική ποινή, ενώ λίγο νωρίτερα, δήλωσε συντετριμμένος: 

Τη θανατική ποινή των γυναικοκτόνων ζήτησε ο πατέρας της Κυριακής, μετά την κηδεία της / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

«Είμαι πίσω από τη νεκροφόρα και συνοδεύω την κορούλα μου. Είναι πανέμορφη! Την έντυσα νυφούλα σήμερα. Είναι τόσο μα τόσο όμορφη, δεν καταλαβαίνετε! Κουκλάρα! Το κοριτσάκι μου ντυμένο στα λευκά! Ξέρετε, σήμερα συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν τελικά πάρα πολλοί αστυνομικοί», είπε στην εκπομπή Live News.

Άγιοι Ανάργυροι: «Δε βρέθηκε ένας αστυνομικός να προστατεύσει την  Κούλα μου»

Ακόμα, ο πατέρας της Κυριακής επεσήμανε το παράδοξο της ιστορίας, ότι στην κηδεία του παιδιού του βρίσκονται δεκάδες αστυνομικοί, ενώ όταν τους χρειάστηκε εκείνη, δεν υπήρχε κανείς για να την προστατέψει: 

Άγ. Ανάργυροι: «Δε θυμάμαι τι έκανα στην Κυριακή» - Στη φυλακή ο 39χρονος

«Έχουμε πολλούς αστυνομικούς δίπλα στην νεκροφόρα, αλλά αν ήταν ένας δίπλα της τη Δευτέρα το βράδυ, σήμερα δε θα πήγαινα για να της ρίξω χώμα. Σήμερα μπόρεσαν να συνοδεύσουν την Κούλα μου… Αλήθεια λέω! Είναι πάρα πολλοί οι αστυνομικοί εδώ! Αλήθεια, τίποτα δεν θα είχε γίνει από όλα αυτά αν μπορούσαν να την συνοδεύσουν στο σπίτι εκείνο το βράδυ. Να την πάνε στο σπίτι της όπως τώρα την συνοδεύουν στο τελευταίο της όμως, σπίτι».

Πλήθος κόσμου στην κηδεία της Κυριακής

Πλήθος κόσμου στην κηδεία της Κυριακής / Φωτογραφίες Intime
 

Κηδεία 28χρονης που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους

Και κατέληξε λέγοντας: «Η κόρη μου τελικά υπάρχει για την αστυνομία; Δεν έχω καταλάβει. Τρεις ημέρες μετά, κανείς δεν με έχει πάρει τηλέφωνο από την αστυνομία για να μου πει ότι το παιδί μου δολοφονήθηκε. Με κάλεσε μόνο ένας αστυνομικός Σκούρας για να μου πει ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και η αστυνομία δεν πρόλαβε να κάνει κάτι».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top