Άγιοι Ανάργυροι: Από το «την ήθελα μόνο δικιά μου», στο «δε θυμάμαι τίποτα»

Αμετανόητος ο δράστης - Μόλις πέντε λεπτά κράτησε η απολογία του

Ψυχρός και κυνικός. Αυτή είναι η εικόνα που έδωσε ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους. Ενώ αρχικά είχε πει στους αστυνομικούς ότι «την ήθελα μόνο δική μου», χθες μπροστά στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, άλλαξε στάση και ισχυρίστηκε ότι δε θυμάται τίποτα.

Δολοφονία Κυριακής: Δε ρώτησαν ούτε το όνομά της - Τα λάθη των αστυνομικών

Ο δράστης εμφανίστηκε μπροστά στους δικαστικούς λειτουργούς με μπαταρισμένο κεφάλι, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το προηγούμενο βράδυ χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο, όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει. 

δολοφονία άγιοι ανάργυροι 1

Μπαίνοντας, μάλιστα, στο ανακριτικό γραφείο φέρεται να υποστήριξε:

Άγιοι Ανάργυροι: Η συγκλονιστική μαρτυρία της φαρμακοποιού για την 28χρονη 

«Δε θυμάμαι τι έχει γίνει, σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή».

Άγιοι Ανάργυροι: Ψυχιατρικά προβλήματα επικαλείται ο δράστης

Ο 39χρονος έμεινε μόλις πέντε λεπτά στο γραφείο του ανακριτή κι ένα λεπτό στο γραφείο του εισαγγελέα. Δεν είπε απολύτως τίποτα για τη στυγερή δολοφονία της πρώην συντρόφου του, παρά επικαλέστηκε χρόνια ψυχιατρικά προβλήματα. 

«Συνοδεύω την κορη μου, την έντυσα νυφούλα» - Λύγισε ο πατέρας της Κυριακής

Γι’ αυτόν τον λόγο ζήτησε να του αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο της πράξης του και τελικώς αποφασίστηκε να προφυλακιστεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. 

δολοφονία άγιοι ανάργυροι 2

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο υπόμνημα που κατέθεσε γίνεται εκτενής αναφορά στον ιατρικό του φάκελο, ώστε να στηριχθούν οι ισχυρισμοί ότι πάσχει από σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Όπως έγινε γνωστό, έχει νοσηλευτεί επτά φορές τα τελευταία δέκα χρόνια. Επιπλέον, όλον αυτόν τον καιρό του έχουν συνταγογραφηθεί 16 διαφορετικά φαρμακευτικά σκευάσματα που προορίζονται για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ψυχιατρικές παθήσεις. Όμως δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτή την περίοδο λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, αν την ακολουθούσε κατά διαστήματα ή καθόλου. 

Άγ. Ανάργυροι: «Δε θυμάμαι τι έκανα στην Κυριακή» - Στη φυλακή ο 39χρονος

Ενδεικτικό είναι ότι μέσα στο 2023 και από τον Μάρτιο έως τον Αύγουστο είχε νοσηλευτεί τέσσερις φορές. 

δολοφονία άγιοι ανάργυροι 3

Στο απολογητικό του υπόμνημα αναφέρεται ότι είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας ενώ δήλωσε και τοξικοεξαρτημένος. 

Άγιοι Ανάργυροι: Οι επιστολές που είχε στείλει στην Κυριακή

Το Mega αποκάλυψε τις επιστολές που είχε στείλει ο 39χρονος  στην Κυριακή, στις οποίες προσπαθούσε να εμφανιστεί ως το θύμα αυτής της σχέσης. 

Σπάραξε η μητέρα της Κυριακής στην κηδεία: «Πού το πάνε το παιδί μου;»

Στην πρώτη επιστολή αναφέρει:

δολοφονία άγιοι ανάργυροι 4

«Ό,τι και να έκανα σκεφτόμουν πάντα και εσένα. Ακόμη και ότι έγινα υπεύθυνος στη δουλειά. Σκεφτόμουν ότι θα είσαι υπερήφανη για εμένα. Σκεφτόμουν το μέλλον μας, ακόμα και πού θα πάμε. Σε όλους έλεγα “η Κυριακή μου είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί κι ας κάνει βλακείες, δε θα με πονέσει ποτέ”. Κι όμως, όλο τον τελευταίο καιρό όλο με προσβολές με αντιμετωπίζεις.

Έδειχνες ότι με σιχαίνεσαι, δε με εκτιμούσες, δε με ήθελες και εγώ αναρωτιόμουν τι κάνω λάθος. Προσπάθησα, αλλά βρήκες άλλον. Αυτό μου έδειξε ότι δε με αγάπησες, ρε Κυριακή. Ό,τι και να λες είναι όλα δικαιολογίες στο μυαλό σου για να είσαι εσύ καλά. Σε κοιτάω ακόμα εδώ και λέω γιατί μας έκανες έτσι; Δε μου άξιζε αυτό μωρό μου. Δε μου άξιζε, γιατί σου έδειξα πως δεν έχω ξανά νιώσει ποτέ όπως ένιωσα για εσένα και ότι ήθελα όσο τίποτα να τα καταφέρουμε. Περάσαμε πολλά και έκανα πολλά λάθη όμως, σου είπα “εδώ είμαι, αυτός είμαι, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ”». 

Άγιοι Ανάργυροι: «Της είπα ότι δεν μπορεί να μπει σε περιπολικό»

Στο ίδιο ύφος και η δεύτερη επιστολή του.

δολοφονία άγιοι ανάργυροι 5

Άγιοι Ανάργυροι: «Χάνομαι, είναι εδώ», τα τελευταία λόγια της Κυριακής

«Πίστεψα σε αυτά που μου έλεγες. Δε γίνεται ο ίδιος άνθρωπος που με έκανε να νιώσω τόση αγάπη τώρα να με κάνει χίλια κομμάτια. Τόσο ωραίος ήταν αυτός ο άνδρας; Δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί μια χαρά και με την δουλειά μας; Δεν είχαμε τόσα να κάνουμε και να ζήσουμε; Γιατί φέρθηκες έτσι; Κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσεις τι έχει γίνει. Πάντα έλεγα “το κορίτσι μου αξίζει” και σου έλεγα να μην υποτιμάς τον εαυτό σου. Αξίζει να παιδεύομαι στη δουλειά, αξίζει τα πάντα. Αποφάσισες όμως, να αποδείξεις ότι δεν άξιζε τίποτα. Υποτίμησες τόσο πολύ τον εαυτό σου. Ήθελες επιβεβαίωση; Τώρα όλα εντάξει; Τόσα χρόνια για να μου δείξεις ότι ήταν όλα ψέματα; Κρίμα ρε μωρό μου, σε αγάπησα. Μπορούσες να τελειώσεις αυτή τη σχέση και μετά να κάνεις ό,τι θέλεις και όχι με αυτόν τον τρόπο.

Με σκότωσες και με έδιωξες με τον χειρότερο τρόπο. Δε θέλω να ξανά κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση. Δε θέλω να με ακουμπάς. Ό,τι αγάπησα δεν υπάρχει πια εκεί. Γενικά δε θέλω άλλο εσένα μέχρι να σταματήσω και εγώ από οδηγός οπότε και δε θα βλεπόμαστε. Χθες, όπου προσπάθησα να κάνω έρωτα μαζί σου τα χάλασες όλα. Κρίμα γιατί σε αγάπησα. Να είσαι καλά, αλλά μακριά μου».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top