Άγιοι Ανάργυροι: «Της είπα ότι δεν μπορεί να μπει σε περιπολικό»

Τι κατέθεσε η αξιωματικός υπηρεσίας

Τα όσα φέρεται να κατέθεσε στις αρχές η αξιωματικός υπηρεσίας στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, έξω από το οποίο δολοφονήθηκε η 28χρονη Κυριακή, έφερε στο φως η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η 22χρονη αξιωματικός μεταξύ άλλων φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η 28χρονης δεν έδωσε τα στοιχεία του δράστη, ωστόσο στην κατάθεσή της δε διευκρινίζεται αν της ζητήθηκαν. 

Άγιοι Ανάργυροι: Ντυμένη νύφη κηδεύτηκε η 28χρονη Κυριακή

Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε η αξιωματικός, τη ρώτησε για πιο λόγο πήγε στο αστυνομικό τμήμα η 28χρονη και εκείνη της απάντησε πως είχε υποψίες ότι ο πρώην της την περίμενε κάτω από το σπίτι της, το οποίο βρίσκεται κοντά στο αστυνομικό τμήμα. 

Η 28χρονη της είπε ότι ο ίδιος άνδρας βρισκόταν κάτω από το σπίτι της και την προηγούμενη μέρα, αλλά, όπως υποστήριξε η αστυνομικός, δεν της είπε αν έγινε κάποιο επεισόδιο ή απλά τον είδε εκεί. 

Άγιοι Ανάργυροι: «Χάνομαι, είναι εδώ», τα τελευταία λόγια της Κυριακής

Η αξιωματικός φέρεται να είπε επίσης ότι ρώτησε το θύμα αν την ίδια ή την προηγούμενη μέρα την είχε απειλήσει ο δράστης και η 28χρονη της απάντησε αρνητικά. 

Ωστόσο της εξήγησε ότι στο παρελθόν του είχε κάνει μήνυση γιατί την εξύβριζε, την απειλούσε και τη βίαζε. Την ενημέρωσε επίσης πως είχε αποσύρει τη συγκεκριμένη μήνυση. 

Πρώην σύντροφος του δολοφόνου της Κυριακής «σπάει» τη σιωπή της

Η αστυνομικός φέρεται να τη ρώτησε αν ήθελε να κάνει μήνυση και η κοπέλα της απάντησε αρνητικά, τονίζοντας ότι θέλει απλά να τη συνοδέψει ένα περιπολικό στο σπίτι της. 

Τότε, σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε η αξιωματικός, η επόπτρια της είπε ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό και η ίδια της εξήγησε ότι δεν μπορεί να μπει σε περιπολικό, αλλά μπορεί μόνο να καλέσει το 100, προκειμένου να δώσει κάποιο σημείο συνάντησης ή την οικία της ή το αστυνομικό τμήμα για να μεταβούν μαζί στο σπίτι της. 

Άγιοι Ανάργυροι: Τι είπε ο αστυνομικός για «το περιπολικό δεν είναι ταξί» 

Η 28χρονη φέρεται να ρώτησε πόση ώρα θα κάνει να φτάσει περιπολικό και αν θα καθυστερήσει. Της εξήγησαν ότι δε γνώριζαν πόσο χρόνο χρειάζεται για να έρθει. Τότε φέρεται να τους είπε ότι θα καλέσει εκείνη το 100 κι έφυγε με τον φίλο της. 

Φεύγοντας, φέρεται να είπε η αστυνομικός, ότι είδε την 28χρονη από τις κάμερες να διασχίζει τον διάδρομο μπροστά από τη σκοπιά, μιλώντας στο κινητό. Αφού έφυγαν, εκείνη και η συνάδελφός της παρέμειναν στο γραφείο. 

Άγιοι Ανάργυροι: Το γράμμα του 39χρονου στην Κυριακή πριν τη δολοφονία

Μετά από τρία με τέσσερα λεπτά άκουσαν έναν άνδρα να φωνάζει «βοήθεια τη σκοτώνει, τη σκοτώνει». Βγήκε μαζί με τη συνάδελφό της στο μπαλκόνι και είδαν δύο άτομα πεσμένα στο έδαφος και τον σκοπό να στέκεται όρθιος. Στη συνέχεια κατέβηκαν στη σκοπιά για να δουν τι είχε συμβεί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top