Άγιοι Ανάργυροι: Το γράμμα του 39χρονου στην Κυριακή πριν τη δολοφονία

Τι έγραφε για τη σχέση τους και τις εξαρτήσεις του

Νέα διάσταση στη σχέση της 28χρονης Κυριακής με τον δολοφόνο πρώην σύντροφό της δίνει το γράμμα του που έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας.

Άγιοι Ανάργυροι: Ξηλώθηκαν Διοικητής Α.Τ. και τηλεφωνητής Άμεσης Δράσης 

Στο απόσπασμα της επιστολής διακρίνεται ο χειριστικός χαρακτήρας του 39χρονου που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την πρώην σύντροφό του έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, ενώ αναφέρεται και στα ψυχολογικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε.

Γυναικοκτονία Άγιοι Ανάργυροι

Ο 39χρονος πρώην σύντροφος της Κυριακής που τη δολοφόνησε έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων

«Σου γράφω αυτό το γράμμα γιατί θέλω να ακούσεις χωρίς να μιλάς. Έσβησες την εμπιστοσύνη που σου είχα με αυτό που έκανες. Το έκανες τόσο δύσκολο. Έπειτα με έπεισες με κλάματα ότι θέλεις να είμαστε μαζί. Σε πίστεψα. Σου είχα πει από την αρχή ότι έχω κάποια προβλήματα ψυχικά και με ναρκωτικές ουσίες. Πρώτη φορά τα έκοψα για να είμαστε μαζί. Δεν ξέρω αν θα τα κάνω όλα σωστά», έγραφε ο 39χρονος, σύμφωνα με την εκπομπή Live News.

Άγιοι Ανάργυροι

«Δεν άφησες ποτέ τη σχέση σε ηρεμία. Έβγαζες φωτογραφίες. Γιατί όταν βγαίνουμε κοιτάς αλλού; Γιατί μου λες ψέματα; Σου είχα πει τα πάντα για εμένα. Όμως μπορώ, όταν όλα είναι καλά μεταξύ μας. Συνέχεια πάλευα. Όχι, δεν είσαι η μάνα μου όπως μου είχες πει. Ήσουν όμως αυτή που είχες πει ότι με αγαπάς και θα είσαι εδώ για εμένα και ότι θα τα καταφέρουμε», καταλήγει το γράμμα.

Η 28χρονη Κυριακή, το θύμα της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους

Σημειώνεται ότι 39χρονος κατά τη σύλληψή του ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον πάνε στο ψυχιατρείο, όπου είχε νοσηλευτεί εκούσια λόγω των εξαρτήσεών του από τα ναρκωτικά. Η κίνηση αυτή πιστεύεται ότι ήταν μελετημένη και οι αρχές θεωρούν ότι είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της Κυριακής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top