Άγιοι Ανάργυροι: Ξηλώθηκαν Διοικητής Α.Τ. και τηλεφωνητής Άμεσης Δράσης 

Διερευνώνται και ποινικές ευθύνες για τον αστυνομικό που δέχθηκε την κλήση

Άγιοι Ανάργυροι: Το ηχητικό ντοκουμέντο της συνομιλίας της 28χρονης που δολοφονήθηκε με την Άμεση Δράση (video Mega)

Αντικαταστάθηκε ο  διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων στο πλαίσιο της διερεύνησης των ευθυνών για το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας της 28χρονης από τον πρώην σύντροφό της. 

Άγιοι Ανάργυροι: Το ηχητικό ντοκουμέντο του τηλεφωνήματος της 28χρονης 

Παράλληλα, αντικαταστάθηκε ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης ο οποίος ακούγεται στο  ηχητικό της συνομιλίας με την άτυχη γυναίκα να  διαχειρίζεται «γραφειοκρατικά» την κλήση της και εκείνη να πέφτει τελικά θύμα δολοφονικής επίθεσης ενώ συνομιλούσε μαζί του! Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ η 28χρονη του ζητά να στείλει περιπολικό επειδή κινδυνεύει, της απαντά «το περιπολικό δεν είναι ταξί κυρία μου»!         

Ο τηλεφωνητής είναι αντιμέτωπος επίσης με διοικητικές αλλά και ποινικές ευθύνες. 

Άγιοι Ανάργυροι: Ο σκοπός απαντά γιατί δε βγήκε από το φυλάκιο

Απομακρύνθηκαν συνολικά 4 αστυνομικοί από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων: Η αξιωματικός υπηρεσίας, η επόπτρια, η οδηγός της επόπτριας - οι οποίες ήταν παρούσες κατα τη συζήτηση της 28χρονης με την αξιωματικό υπηρεσίας- καθώς και ο σκοπός του αστυνομικού τμήματος. 

Η ηχογραφημένη συνομιλία έχει σταλεί από χθες από την Αστυνομία στον εισαγγελέα στην και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα στην ΕΛΑΣ.

Υπό διερεύνηση βρίσκονται και οι ενέργειες όλων των εμπλεκόμενων στο Αστυνομικό Τμήμα  Αγίων Αναργύρων, στο οποίο προσήλθε και ζήτησε βοήθεια η 28χρονη και στην οποία συστάθηκε να...  τηλεφωνήσει στην Άμεση Δράση για να ζητήσει να τη συνοδεύσει περιπολικό στο σπίτι της, καθώς κινδύνευε από τον δράστη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες  έχουν ληφθεί ήδη καταθέσεις και μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα. 

Τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, ο οποίος ενδέχεται να εκδώσει κλήσεις για απολογία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top