Άγιοι Ανάργυροι: Ο σκοπός απαντά γιατί δε βγήκε από το φυλάκιο

Τι δείχνουν οι κάμερες ασφαλείας του αστυνομικού τμήματος

Λάθη, τραγικές ελλείψεις αλλά και παραλείψεις φέρνει στην επιφάνεια η γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους που έγινε μπροστά απο το αστυνομικό τμήμα, δίπλα στο φυλάκιο. Οι συγγενείς της Κυριακής συντετριμμένοι θέτουν τα δικά τους ερωτήματα στην ελληνική αστυνομία για τον τρόπο που ενήργησε το βράδυ της Δευτέρας. 

Άγιοι Ανάργυροι: Αμέτρητα «γιατί» για την τραγική δολοφονία της Κυριακής 

Ο πόνος αβάσταχτος γιατί το έγκλημα θα μπορούσε να έχει αποτραπεί. Πολλά είναι τα ερωτήματα που θέτουν οι ίδιοι οι συγγενείς και οι φίλοι της νεαρής κοπέλας. 

«Τρείς γυναίκες ήταν εκεί, γυναίκες που θα έπρεπε να καταλάβουν και να κατανοήσουν, κάτσε εδώ μαζί μας, μέχρι να ηρεμήσεις, μέχρι να έρθει το περιπολικό», λέει στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του STAR η θεία του θύματος. 

Άγιοι Ανάργυροι: Είχε μείνει έγκυος και απέβαλε λόγω της κακοποίησης

Η θεία της Κυριακής αναρωτιέται γιατί η αξιωματικός υπηρεσίας δεν κράτησε εκεί το κορίτσι μέχρι να έρθει το περιπολικό την ώρα που η 28χρονη της είχε εκφράσει τους φόβους της για τον κακοποιητικό πρώην σύντροφό της.

Άγιοι Ανάργυροι: Τι ισχυρίστηκε ο σκοπός που ήταν στο φυλάκιο

Ζητούν ευθύνες και απαντήσεις στο γιατί χάθηκε το κορίτσι τους και μάλιστα σε ένα σημείο που υποτίθεται πως θα έπρεπε να είχαν αποτραπεί όλα όσα έγιναν. Μπροστά στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων, δίπλα στον σκοπό.

Ο σκοπός αντέδρασε όταν το κορίτσι ήταν ήδη νεκρό και ο δράστης είχε ήδη αυτοτραυματιστεί. Φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν είχε οπτική επαφή με το σημείο και αντέδρασε μόνο όταν άκουσε τα ουρλιαχτά.

Άγιοι Ανάργυροι: Τα πρώτα λόγια του 39χρονου όταν τον συνέλαβαν

Απ' την άλλη, η αξιωματικός υπηρεσίας στην κατάθεσή της υποστηρίζει ότι προσπάθησε να πείσει την Κυριακή να καταθέσει μήνυση και να καλέσει η ίδια το 100, αλλα εκείνη δε δέχθηκε .

Η έρευνα της αστυνομίας αναμένεται να δώσει τις απαντήσεις για τους χειρισμούς εκείνης της μοιραίας βραδιάς.

Άγιοι Ανάργυροι: Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στο ΑΤ

Όπως αναφέρει ο SKAI, σε ένα σύντομο βίντεο λίγων δευτερολέπτων, καταγράφεται η έξοδος της Κυριακής από το αστυνομικό τμήμα. Καθώς βγαίνει, φαίνεται να μιλά με τον τηλεφωνητή του κέντρου της Άμεσης Δράσης και κινείται με τον φίλο της προς το αυτοκίνητο. Περνούν από ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών και κατευθύνονται προς μια κοντινή πλατεία. 20 μέτρα μετά σταματούν, προφανώς γιατί η 28χρονη εντοπίζει τον δράστη να την παρακολουθεί. Αμέσως μετά, επιστρέφουν με τον φίλο της στο ΑΤ για ασφάλεια. Εκεί είναι που ο δράστης της επιτίθεται ξαφνικά από πίσω και τη σκοτώνει με το κουζινομάχαιρο. 

Άγιοι Ανάργυροι: Οι αναρτήσεις της Κυριακής πριν το φρικτό έγκλημα

«Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει βοήθεια και δεν είδα κανένα αστυνομικό να βγαίνει»

Την ίδια ώρα, ένας αυτόπτης μάρτυρας λέει στον ΑΝΤ1 ότι στη στάση που βρίσκεται μπροστά στο αστυνομικό τμήμα, είδε μια κοπέλα ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο να της επιτίθεται ένας άντρας και να τη μαχαιρώνει.

«Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει βοήθεια και δεν είδα κανένα αστυνομικό να βγαίνει. Το αστυνομικό φυλάκιο είναι δύο μέτρα από το σημείο που η κοπέλα δέχθηκε την επίθεση με κουζινομάχαιρο».

Παράλληλα, ο αυτόπτης μάρτυρας τόνισε πως ο σκοπός βγήκε από το φυλάκιο μόνο όταν ο 39χρονος επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί.

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top