Άγιοι Ανάργυροι: Είχε μείνει έγκυος και απέβαλε λόγω της κακοποίησης

«Την απειλούσε και φοβόταν να μιλήσει», λέει η θεία της

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αποκαλύπτει η θεία της 28χρονης, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της. 

Άγιοι Ανάργυροι: Τα πρώτα λόγια του 39χρονου όταν τον συνέλαβαν

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 28χρονη είχε χάσει ένα μωρό από την κακοποίηση την οποία βίωνε από τον σύντροφό της. 

Άγιοι Ανάργυροι γυναικοκτονία 1

Με δάκρυα στα μάτια η θεία της άτυχης Κυριακής βρέθηκε χθες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το αστυνομικό τμήμα, όπου ξεψύχησε η ανιψιά της από τις αλλεπάλληλες μαχαιριές του πρώην συντρόφου της. 

Άγιοι Ανάργυροι: Οι αναρτήσεις της Κυριακής πριν το φρικτό έγκλημα

«Η Κυριακή δε μιλούσε. Τη βλέπαμε χτυπημένη, αλλά δε μας έλεγε τίποτα. Τη χτυπούσε συνέχεια. Μέχρι και ξυπόλυτη είχε έρθει στην αστυνομία και δεν έκαναν τίποτα. Πέθανε μόνη της και αβοήθητη και αυτόν θα τον βγάλουν τρελό», είπε η θεία της 28χρονης. 

Άγιοι Ανάργυροι γυναικοκτονία 2

Η ίδια αποκάλυψε ότι πολλές φορές της είχαν πει να τον εγκαταλείψει, να φύγει από κοντά του και ότι όλοι θα τη βοηθήσουν και θα σταθούν στο πλευρό της. 

Βίντεο ντοκουμέντο: Ο δράστης παρακολουθεί την 28χρονη πριν τη σκοτώσει

«Την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει. Φοβόταν. Πολλές φορές είχαμε πάει και του είχαμε ζητήσει τον λόγο για την κακοποίηση της Κυριακής. Μας έλεγε συνέχεια “συγγνώμη δε θα το ξανακάνω”. Από το ξύλο και τους βιασμούς είχε χάσει ένα μωρό. Τον φοβόταν, όποτε προσπαθούσε να φύγει την απειλούσε ότι θα σκοτώσει τη μητέρα και την αδελφή της», πρόσθεσε η θεία της κοπέλας. 

Άγιοι Ανάργυροι: «Να είναι το κορίτσι μας το τελευταίο»

Η αδελφή του πατέρα της, μιλώντας στην εκπομπή είπε πως η 28χρονη μετά τον χωρισμό της από τον δράστη φαινόταν πιο χαρούμενη και πιο ήρεμη. Ήταν ενθουσιασμένη που θα γυρνούσε σελίδα στη ζωή της και δεν περίμενε ότι ο 39χρονος θα σταθεί εμπόδιο σε αυτό. 

Άγιοι Ανάργυροι: «Έπεσε πάνω της & άρχισε να τη μαχαιρώνει. Αιφνιδιάστηκα!»

γιοι Ανάργυροι γυναικοκτονία 3

Η γιαγιά της τέλος με δάκρυα στα μάτια έκανε έκκληση να ληφθούν μέτρα ώστε να σταματήσουν οι γυναικοκτονίες. 

Άγιοι Ανάργυροι: «Ένας τεμπέλης ήταν, που τον τάιζε η κόρη μου»

«Πρέπει κάτι να γίνει, να μην ξαναθρηνήσουμε άλλη γυναίκα. Ας είναι το κοριτσάκι μου η τελευταία. Έχασα το καλύτερο παιδί», είπε. 

Η κηδεία της 28χρονης θα γίνει αύριο στις 11:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στις Αχαρνές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top