Κορινθία: Σαν «αγρίμι» βγήκε από τα δικαστήρια ο 45χρονος    

Συνεχίζεται το θρίλερ με τα εξαφανισμένα παιδιά 

Σαν το «αγρίμι»  ο «πατριάρχης»  της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών βγήκε από τα Δικαστήρια Κορίνθου από την πλαϊνή πόρτα. Δεν είπε λέξη στους δημοσιογράφους. 

Κόρινθος: Δημόσιος υπάλληλος εξ αποστάσεως ο πατέρας των παλαιοχριστιανών

Νωρίτερα είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απείθειας, καθώς εμπόδισε τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές να κάνουν έρευνα στις κατακόμβες, καθώς και για τον νόμο σχετικά με την υποχρεωτικότητα φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.   

Ο 45χρονος αυτοαποκαλούμενος παλαιοχριστιανός ζήτησε και πήρε τριήμερη προθεσμία για να εκδικαστεί η υπόθεσή του στο αυτόφωρο. Έως τότε θα κρατείται στην αστυνομία της Κορίνθου. 

Κορινθία: Άφαντα τα παιδιά και η μητέρα

Κορινθία: Άφαντα τα παιδιά και η μητέρα 

Άφαντα τα παιδιά και η μητέρα των παλαιοχριστιανών

Το...θριλερ με την «εξαφάνιση» των ανήλικων παιδιών του ζευγαριού , όπως και του μωρού της 22χρονης κόρης τους, συνεχίζεται, με τις έρευνες των αρχών να στρέφονται σε συγγενικά πρόσωπα, που ενδέχεται να ζουν σε κάποια άλλη παλαιοχριστιανική κοινότητα. 

«Φυγάδευσαν τα παιδιά για να μην τους τα πάρουν» 

Ο γαμπρός του 45χρονου υποστήριξε πάντως μιλώντας στην κάμερα του Star:  «Παίζανε με τα παιχνίδια τους, την μπάλα τους , τα διαβάζανε οι μεγάλες αδελφές τους.Μαθαίνανε τα βασικά» 

Όσον αφορά το αν έχει εικόνα πού βρίσκονται, απάντησε: «Σίγουρα είναι σε ασφαλές σημείο, γιατί φοβούνται μην τους πάρουν τα παιδιά»  

Αγνώστου πατρός τα εξαφανισμένα παιδιά 

Τα εξαφανισμένα παιδιά της κοινότητας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία, φέρεται να είναι αγνώστου πατρός!   

Κόρινθος: Ψάχνουν τα παιδιά των παλαιοχριστιανών 

Τα παιδιά έχουν εξαφανιστεί  από την Κυριακή, μαζί με την μητέρα τους, ενώ οι αστυνομικές αρχές ερευνούν για ποιους λόγους εξαφανίστηκαν τα τρία αυτά παιδιά και όχι και τα πέντε παιδιών που βρισκόντουσαν εκεί.  

Κοινότητα Παλαιοχριστιανών: Συνελήφθη ο πατέρας- Στο Παίδων ο 15χρονος γιος

Τα άλλα δύο  παιδιά εντοπίστηκαν την Κυριακή στη «στοά» που είχαν σκάψει οι παλαιοχριστιανοί στην Κορινθία. Να σημειωθεί ότι η 45χρονη μητέρα τους, όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για τον πατέρα τους είχε απαντήσει: «Δεν σας λέω ποιος είναι». 

Το ενδεχόμενο αιμομιξίας εξετάζει η αστυνομία

Ο 45χρονοq παλαιοχριστιανός που ζούσε μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας σε «λαγούμι» στην Ορεινή Κορινθία, συνελήφθη κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας παρουσία Εισαγγελέα και οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Κορίνθου  προκειμένου να απολογηθεί. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, αλλά και για παράβαση του νόμο περί υποχρεωτικής  φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.

Έγκυες στις κοινότητες Παλαιοχριστιανών- Παρέμβαση εισαγγελέα για τα παιδιά

«Το ένα παιδί της οικογένειας είναι έγκυος και δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας. Η αστυνομία ζήτησε να γίνει έλεγχος DNA. Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει αιμομιξία, πρέπει να ερευνηθεί», δήλωσε στο Mega o πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας και Ανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης,.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top