Κόρινθος: Δημόσιος υπάλληλος εξ αποστάσεως ο πατέρας των παλαιοχριστιανών

«Κάτι κρύβεται στη ρεματιά, εκεί πρέπει να ψάξουν»

Μακριά από τον πολιτισμό και αρνούμενοι οποιαδήποτε τεχνολογική πρόοδο ζουν τα μέλη της κοινότητας παλαιοχριστιανών που εντοπίστηκαν στην ορεινή Κορινθία. Ωστόσο, από κάπου είχαν έσοδα, καθώς η οικογένεια που βρέθηκε να ζει υπό πρωτόγονες συνθήκες πήγαινε κανονικά σούπερ μάρκετ και το φαρμακείο. 

Κόρινθος: Ψάχνουν τα παιδιά των παλαιοχριστιανών - Ερευνάται η αιμομιξία

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό», η οικογένεια είχε εισοδήματα, αφού ο 45χρονος πατέρας, ο οποίος συνελήφθη για απείθεια, είναι δημοτικός υπάλληλος του δήμου Ερέτριας – Αμαρύνθου. 

To κοινόβιο, όπου ζει η οικογένεια των παλαιοχριστιανών

To κοινόβιο, όπου ζει η οικογένεια των παλαιοχριστιανών

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ο άνδρας, ο οποίος δηλώνει ότι ζει όπως οι πρώτοι χριστιανοί, αρνούμενος οποιαδήποτε τεχνολογική πρόοδο, εργαζόταν στον δήμο… εξ αποστάσεως με τηλεργασία. Είχε πάρει, μάλιστα, μετάταξη το 2020 για λόγους υγείας. 

Κόρινθος: Πώς ζει η οικογένεια «Παλαιοχριστιανών» στο λαγούμι των 30 μέτρων

«Ναι ενημερώθηκα. Έκανε δουλειά εξ αποστάσεως και έκανε μετάταξη στον δήμο εδώ για λόγους υγείας. Έχω στείλει στον εν λόγω κύριο έγγραφο να παρουσιαστεί από τις 16 Ιανουαρίου. Είναι υπάλληλος του Δήμου από την 1η Νοεμβρίου του 2020», ανέφερε ο δήμαρχος Ερέτριας, Νικόλας Γουρνής. Μάλιστα, όπως είπε, οι συνάδελφοί του, τού είπαν πως ό,τι δουλειά του είχαν αναθέσει, την είχε φέρει σε πέρας. 

Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας είναι υπάλληλος του δήμου Ερέτριας, παρότι ζει στην ορεινή Κορινθία

Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας είναι υπάλληλος του δήμου Ερέτριας, παρότι ζει στην ορεινή Κορινθία

Κόρινθος: «Είμαστε κοινότητα Παλαιοχριστιανών» - Ζουν σε λαγούμι 30 μέτρων

Τώρα, πώς εργαζόταν εξ αποστάσεως, ενώ έκανε ασκητική ζωή μέσα σε μια σπηλιά, δεν έχει αποσαφηνιστεί. Ωστόσο ο μισθός έμπαινε κανονικά στον τραπεζικό του λογαριασμό, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες, εμφανιζόταν για ψώνια, έχοντας πάνω του μεγάλα χρηματικά ποσά. 

Κόρινθος: «Δεν πυροβόλησε για εκφοβισμό, μας στόχευσε κανονικά»

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο κυνηγός, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από τον πατέρα της οικογένειας παλαιοχριστιανών και έκανε μήνυση εναντίον του. 

Κόρινθος: Oικογένεια με τόξα και βέλη ζει σε λαγούμι 30 μέτρων

Όπως είπε, το περασμένο Σάββατο είχε πάει με φίλους του στην περιοχή για κυνήγι. Κάποια στιγμή έχασε τον σκύλο του και τον βρήκε κάτω από το σπίτι της οικογένειας. Τότε ένας από τους φίλους του, τού είπε ότι καίγεται το αυτοκίνητό του. 

Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών που συνελήφθη

Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών που συνελήφθη

«Είχε πετάξει ένα δίλιτρο γυάλινο μπουκάλι βενζίνη και είχε βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο. Καιγόταν το κουτί για τα σκυλιά. Αν δεν είχα πυροσβεστήρα θα είχε καεί ολόκληρο το αυτοκίνητο. Του φωνάξαμε “θα μας κάψεις” και τότε εκείνος μας πυροβόλησε απευθείας. Δεν πυροβόλησε για εκφοβισμό. Τα σκάγια πέρασαν ανάμεσά μας», είπε. 

Κοινότητα Παλαιοχριστιανών: Συνελήφθη ο πατέρας- Στο Παίδων ο 15χρονος γιος

Όπως έμαθε, και στο παρελθόν ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε προκαλέσει φασαρίες, ενώ ο ίδιος υπέδειξε στους αστυνομικούς τι θα πρέπει να ερευνήσουν. 

«Κάτι κρύβεται στη ρεματιά, το είπα στους αστυνομικούς, εκεί πρέπει να ψάξουν», είπε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top