Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που η γη «καταπίνει» λεωφορείο στον Κραυσίδωνα

Τα νερά από τον χείμαρρο πλημμυρίζουν δρόμους, καταστήματα και σπίτια

Σαρώνει Θεσσαλία και Σποράδες η κακοκαιρία Daniel - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τον Θοδωρή Κολυδά / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του STAR

Εφιαλτική είναι η κατάσταση στη Μαγνησία από την κακοκαιρία Daniel με τα προβλήματα να μεγαλώνουν από το νερό που πέφτει σε πρωτόγνωρη ποσότητα και με σφοδρότητα επί ώρες. Στον Βόλο η νεροποντή έχει προκαλέσει μία πρωτοφανή κατάσταση.

Κακοκαιρία: Γέμισε αυτοκίνητα η θάλασσα - 110 εγκλωβισμένοι στο Πήλιο

Ο χείμαρρος Κραυσίδωνας σε πολλές περιοχές έχει ξεχειλίσει και τα νερά πλημμυρίζουν δρόμους, καταστήματα και ισόγεια κατοικιών στη Χιλιαδού, το Οινόπνευμα, στους Αγίους Αναργύρους, τη Νεάπολη και τα Παλαιά.

Στην οδό Ιερολοχιτών κόσμος έχει καταφύγει σε ανώτερους ορόφους κατοικιών αφού τα ισόγεια έχουν πλημμυρίσει και ζητούν βοήθεια από την Πυροσβεστική.  Στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στη Νέα Ιωνία μεγάλο δένδρο έπεσε και κατέστρεψε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Κακοκαιρία Daniel: Μήνυμα από το 112 σε 5 περιοχές - «Επικίνδυνα φαινόμενα»

Τα ορμητικά νερά στους παρόχθιους του Κραυσίδωνα είχαν σαν αποτέλεσμα να υποχωρήσει το έδαφος και η γη να «καταπιεί» ολόκληρο λεωφορείο το οποίο ήταν σταθμευμένο δίπλα στο πεζοδρόμιο.

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή που το λεωφορείο βουλιάζει και εξαφανίζεται μέσα στα νερά:

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top