Μάριος Παπαγεωργίου: Στο «φως» σοκαριστική συνομιλία των απαγωγέων

Ερευνάται το ενδεχόμενο να έκαψαν τη σορό του Μάριου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου μετά τη σύλληψη δύο ακόμα ατόμων. 

Οι δύο άνδρες, 53 και 54 ετών, οδηγήθηκαν χθες το πρωί ενώπιον του ανακριτή και κατηγορούνται για άμεση συνέργεια στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία του Μάριου. 

Μάριος Παπαγεωργίου: Στο φως συνομιλίες σοκ των απαγωγέων

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αρχές έχουν στα χέρια τους τηλεφωνικές συνομιλίες των δύο συλληφθέντων με τον εγκέφαλο της απαγωγής που τους ενοχοποιούν. 

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: «Θα έρθει και η σειρά των υπολοίπων»

Οι επικοινωνίες αυτές βρίσκονται στην έκθεση του Καναδού ερευνητή που προσέλαβε η οικογένεια του Μάριου για τη διερεύνηση του εγκλήματος, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που είπε ότι οι δράστες εξαφάνισαν το πτώμα του άτυχου νεαρού. 

O ένας από τους δύο συλληφθέντες που θεωρείται ότι εξαφάνισε τη σορό του Μάριου Παπαγεωργίου - Intimenews

O ένας από τους δύο συλληφθέντες που θεωρείται ότι εξαφάνισε τη σορό του Μάριου Παπαγεωργίου - Intimenews

«Στις 28 Αυγούστου 2012, στις 11:00 π.μ, ο Πέτρος, ο Γιώργος και ο Μιχάλης […] φεύγουν με το κόκκινο φορτηγάκι του Μιχάλη και μερικές σακούλες με κάρβουνο πίσω για να πάνε να πάρουν το πτώμα του θύματος που είναι κλειδωμένο σε τοποθεσία κοντά στα Βίλια», αναφέρεται στην έκθεση.

Ο δεύτερος από τους συλληφθέντες για την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου - Intimenews

Ο δεύτερος από τους συλληφθέντες για την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου - Intimenews

Οι δύο άνδρες επικοινωνούν με τον εγκέφαλο της απαγωγής, ο οποίος τους ρωτά: «Το φτιάξατε; Κάνατε τη δουλειά;»

Oι δύο άνδρες που κατηγορούνται ότι εξαφάνισαν το πτώμα του Παπαγεωργίου

Τότε ο πρώτος κατηγορούμενος του απαντά: «Τελείωσε, τελείωσε, τελείωσε. […] Δε φαντάζεσαι πόσο απαίσια ήταν η μυρωδιά από τα καμένα».

Μάριος Παπαγεωργίου: Έρευνες σε παράπηγμα που πιθανόν κρατούσαν τον Μάριο

Στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής  και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών πραγματοποίησαν έρευνα σε παράπηγμα στον Κιθαιρώνα για τον εντοπισμό της σορού του Μάριου, αποτυπωμάτων ή DNA που θα μπορούσαν να ταυτοποιήσουν το θύμα ή τους δράστες της απαγωγής και της δολοφονίας του.

Εξελίξεις στην υπόθεση Παπαγεωργίου: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτό το παράπηγμα είτε κρατήθηκε ο 26χρονος Μάριος, είτε μεταφέρθηκε νεκρός μέχρι οι απαγωγείς τους να εξαφανίσουν τη σορό του. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο κτίσμα δεν εντοπίστηκαν ευρήματα που θα βοηθούσαν τις έρευνες.

Οι δύο συλληφθέντες εκτιμάται πως είναι εκείνοι οι οποίοι εξαφάνισαν τη σορό του Μάριου Παπαγεωργίου - Eurokinissi

Οι δύο συλληφθέντες εκτιμάται πως είναι εκείνοι οι οποίοι εξαφάνισαν τη σορό του Μάριου Παπαγεωργίου - Eurokinissi

Πάντως, εκτιμάται ότι οι συλλήψεις των δύο ανδρών θα δώσουν τέλος στην αγωνία της μητέρας του Μάριου, που εδώ και 11 χρόνια αναζητά τη σορό του παιδιού της. 

Μάριος Παπαγεωργίου: Ισοβίτης μάρτυρας «κλειδί» για την εξαφάνιση της σορού

Οι αρχές έφτασαν στους δύο άνδρες που συνελήφθησαν χθες μετά από κατάθεση ισοβίτη κρατούμενου για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου. 

Μάριος Παπαγεωργίου: Σε ποιον ανήκει το κρανίο; Τα πρώτα αποτελέσματα

Ο συγκεκριμένος φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με άτομα που σχετίζονται με την υπόθεση μέσα στη φυλακή. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το περασμένο καλοκαίρι ο ανακριτής βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τους αξιωματικούς της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, αποστέλλοντας παραγγελίες για συγκεκριμένες ενέργειες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πρόσωπα που εμπλέκονται στην απαγωγή, ακόμα και στον εντοπισμό της σορού του Μάριου. 

Οι αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες έκαψαν τη σορό του Μάριου Παπαγεωργίου - Intimenews

Οι αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες έκαψαν τη σορό του Μάριου Παπαγεωργίου - Intimenews

Μάριος Παπαγεωργίου: Συγκλονίζει η μητέρα του στο Star - «Θα κάνω υπομονή»

Αυτό το χρονικό διάστημα κατέθεσαν μάρτυρες και πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε σπίτια και οχήματα, από τα οποία οι αστυνομικοί συνέλεξαν νέο υλικό που οδήγησε στις συλλήψεις των δύο ανδρών. Kατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και αρπαγή κατά συναυτουργία. 

Μάριος Παπαγεωργίου: Ο ρόλος των δύο συλληφθέντων σε απαγωγή και δολοφονία

Οι δύο συλληφθέντες πριν από 11 χρόνια είχαν καταθέσει στη δίκη για τη δολοφονία του Μάριου ως απλοί μάρτυρες. 

Ο 53χρονος φέρεται να είχε επαφές με τον 78χρονο εγκέφαλο της απαγωγής και της δολοφονίας. Μαζί με τον 54χρονο φίλο του, φέρονται να μετέφεραν τη σορό του Μάριου σε κάποιο σημείο και να την εξαφάνισαν. 

Μάριος Παπαγεωργίου: «Στα εγκληματολογικά εργαστήρια τα οστά της σπηλιάς»

Για τη μεταφορά φαίνεται να χρησιμοποίησαν το όχημα του 54χρονου. Μάλιστα αρκετό διάστημα αργότερα, όταν κατάλαβε πως αναφέρεται το όνομά του στη δικογραφία, έκαψε το αυτοκίνητό του, χωρίς να δώσει κάποια πειστική αιτιολόγηση για τους λόγους που το έκανε. 

Οι δύο νέες συλλήψεις πιθανόν να φέρουν το τέλος στην αγωνία της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου για το πού βρίσκεται η σορός του - Eurokinissi

Οι δύο νέες συλλήψεις πιθανόν να φέρουν το τέλος στην αγωνία της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου για το πού βρίσκεται η σορός του - Eurokinissi

Η ενέργεια αυτή έβαλε σε υποψίες τις αρχές, με τους αστυνομικούς που πραγματοποιούσαν τις έρευνες να εκτιμούν πως πρόκειται για μια ισχυρή ένδειξη ότι πιθανόν με το συγκεκριμένο όχημα έγινε η μεταφορά του Μάριου και το έκαψε για να εξαφανίσει αποτυπώματα και γενετικό υλικό. 

Μάριος Παπαγεωργίου: Έχει εντοπιστεί η τοποθεσία που βρίσκεται η σορός του

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, και εμπεριέχονται στο προανακριτικό υλικό, οι δύο συλληφθέντες και τέσσερις ακόμα, φέρεται να εμπλέκονται στην εξαφάνιση του πτώματος του νεαρού.

Μάριος Παπαγεωργίου: Πώς εξαφάνισαν τη σορό

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι δύο συλληφθέντες είχαν σκηνοθετήσει ένα ταξίδι για την αγοροπωλησία μεγάλης ποσότητας κάρβουνου, ώστε να εξαφανίσουν τη σορό του 26χρονου. 

Ανάμεσα στους ύποπτους χώρους που ερευνήθηκαν ήταν ένα παλιό καμίνι σε νταμάρι στα Καμένα Βούρλα, όπου ενδεχομένως οι δράστες έκαψαν τη σορό του Μάριου. 

Μητέρα Μάριου Παπαγεωργίου στο Star: «Θα τους τιμωρήσει ο Θεός»

Οι δικαστές του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών στην καθαρογραμμένη απόφασή τους ανέφεραν πως αυτή η περιοχή φαίνεται να είναι εκείνη που κατέληξε το πτώμα του 26χρονου. Στην ίδια περιοχή διατηρεί εξοχικό σπίτι ένας από τους φερόμενους ως δράστες της πρώτης ασύλληπτης ομάδας.

Ο 53χρονος συνελήφθη στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη και ο 54χρονος έξω από την εταιρεία στην οποία εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στην Καλλιθέα.

Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου: Το καμένο αυτοκίνητο που φέρνει εξελίξεις

Ο 54χρονος ήταν ιδιαίτερα αρνητικός στις ερωτήσεις των αστυνομικών, δεν έδωσε τη διεύθυνση κατοικίας του και υποστήριξε ότι έμενε προσωρινά σε μία φίλη του που τον φιλοξενεί. Αυτή η γυναίκα εξετάστηκε και κατέθεσε ότι δεν τον είχε φιλοξενήσει ποτέ στο σπίτι της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top