Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: «Θα έρθει και η σειρά των υπολοίπων»

Η πρώτη αντίδραση της μητέρας του όταν έμαθε για τις δύο νέες συλλήψεις

Τα πρώτα λόγια της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου όταν άκουσε για τη σύλληψη ακόμα δύο εμπλεκόμενων στην υπόθεση του παιδιού της / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ με την αρπαγή και τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου 11 χρόνια πριν, αφού οι αρχές προχώρησαν σε δύο νέες συλλήψεις. Πρόκειται για τους άνδρες που φέρεται να μετέφεραν τη σορό του άτυχου νεαρού. «Να δούμε πού βρίσκεται το παιδί μας», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου η μητέρα του άτυχου νεαρού.

Oι δύο άνδρες που κατηγορούνται ότι εξαφάνισαν το πτώμα του Παπαγεωργίου

«Να δούμε πού βρίσκεται και στο τέλος θα δικαιωθούμε όλοι». Αυτά είναι τα πρώτα λόγια της μητέρας του αδικοχαμένου Μάριου Παπαγεωργίου, όταν άκουσε για τη σύλληψη δύο ακόμα ατόμων που κατηγούνται για συνέργεια στην υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας του παιδιού της. 

Εξελίξεις στην υπόθεση Παπαγεωργίου: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του

«Ευχαριστώ τον Θεό και την Ελληνική Δικαιοσύνη που φθάσαμε στην αρχή του τέλους. Πίστευα και πιστεύω στον Θεό ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα κάνει πάντα το σωστό. Την περίμενα αυτή την εξέλιξη. Θα έρθουν και οι άλλοι. Θα έρθει και η σειρά των υπολοίπων. Με τη βοήθεια του Θεού θα τιμωρηθούν όλοι. Αργεί ο Θεός, αλλά δε μας λησμονεί», πρόσθεσε.

Μάριος Παπαγεωργίου: Η πρώτη αντίδραση της μητέρας του όταν έμαθε για τις δύο νέες συλλήψεις

Η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου περιμένει 11 χρόνια να μάθει πού βρίσκεται η σορός του παιδιού της / Φωτογραφία από το δελτίο ειδήσεων του Star

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Τα στοιχεία που οδήγησαν στις νέες συλλήψεις

Οι δυο νέοι κατηγορούμενοι είναι 53 και 54 ετών. Τους «καίνε» οι τηλεφωνικές συνομιλιες που είχαν με τον εγκεφαλο της υπόθεσης. Φέρονται να είναι εκείνοι που μετέφεραν τη σορό του άτυχου Μάριου με το αυτοκίνητο του ενός, το οποίο στην πορεία άκαψαν σε περιοχή της Αθήνας.

Στη δίκη του βασικού κατηγορούμενου στο Εφετείο εμφανίστηκαν ως μάρτυρες και οι δικαστές έκριναν ότι υπάρχουν στοιχεία εναντίον τους.

«Στα πλαίσια τια ανακριτικής διαδικασίας προέκυψε η εμπλοκή των συγκεκριμένων ανθρώπων. Θα υπάρξουν και ραγδαίες εξελίξεις, γιατί δεν εξαντλείται η υπόθεση στα δύο αυτά άτομα. Υπάρχουν και άλλα άτομα τα οποία εμπλέκονται, τουλάχιστον άλλα τέσσερα! Έχουμε περάσει από 40 κύματα», δήλωσε ο δικηγόρος της μητέρας του Μάριου, Νίκος Ρουσσόπουλος.

Για την αρπαγή και τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012 είχαν κατηγορηθεί αρχικά 7 άτομα. Εγκέφαλος της συμμορίας ήταν οικογενειακός φίλος του θύματος, ο οποίος έπαιζε αρχικά θέατρο. Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και είναι ο μοναδικός που είναι φυλακή για την υπόθεση.

Οι δυο νέοι συλληφθέντες θα απολογηθούν την Παρασκευή στον ανακριτή.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top