Εξελίξεις στην υπόθεση Παπαγεωργίου: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του

Η μητέρα του ελπίζει να μάθει πού βρίσκεται η σορός του Μάριου

Όλα όσα είπε ο δικηγόρος της οικ. Νικόλαος Ρουσσόπουλος 

Δύο νέες συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του νέου κύκλου ερευνών που έχει ανοίξει και τις νέες διώξεις που ασκήθηκαν σε οκτώ άτομα για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου, ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής και δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2012.

«Μετά τη διαδικασία της δεύτερης δικογραφίας που σχηματίστηκε που αφορά στην πρώτη ομάδα που συμμετείχε άμεσα στην απαγωγή και δολοφονία του ατυχούς Μάριου, σήμερα εκδόθηκαν και εκτελέσθηκαν τα πρώτα εντάλματα.

Μάριος  Παπαγεωργίου

Άγνωστη παραμένει η τοποθεσία που βρίσκεται η σορός του Μάριου Παπαγεωργίου - Intimenews

Από ό,τι πληροφορήθηκα οι δύο συλληφθέντες έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν και σήμερα απλώς έγινε η εκτέλεση των ενταλμάτων. Σίγουρα δεν μπορεί να υπερβεί το πενθήμερο η προθεσμία. Κατηγορούνται για άμεση συνέργεια στην αρπαγή και ανθρωποκτονία του Μάριου» , είπε στο star.gr ο δικηγόρος της οικογένειας Νικόλαος Ρουσσόπουλος.

Μάριος Παπαγεωργίου: Βγήκαν τα αποτελέσματα για τα οστά που βρέθηκαν

Όπως πρόσθεσε η διαδικασία συνεχίζεται και αναμένεται να οδηγηθούν και οι υπόλοιποι της ομάδας, στους οποίους είχαν απαγγελθεί κατηγορίες, ενώπιον του ανακριτή. 

«Αναμένονται άλλα τέσσερα εντάλματα. Πολύ πιθανό να δούμε έναν συνταξιούχο και έναν ενέργεια αστυνομικό σε εκτέλεση των συγκεκριμένων ενταλμάτων. Το σίγουρο είναι ότι θα τους απαγγελθούν κατηγορίες και θα οδηγηθούν ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα», σημείωσε.

Μάριος Παπαγεωργίου: Συγκλονίζει η μητέρα του στο Star - «Θα κάνω υπομονή»

«Ευελπιστούμε ότι ίσως υπάρξουν εξελίξεις ως προς την εύρεση της σορού»

Την ίδια ώρα άγνωστη παραμένει η τοποθεσία που βρίσκεται η σορός του Μάριου Παπαγεωργίου

«Ακόμα δε γνωρίζουμε κάτι, ωστόσο ευελπιστούμε ότι μετά από αυτήν την εξέλιξη, ίσως υπάρξουν και εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με την εύρεση της σορού», είπε ο κ. Ρουσσόπουλος.

Μάριος Παπαγεωργίου

- Intimenews

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σημερινή εξέλιξη και οι νέες συλλήψεις για την υπόθεση, ήταν κάτι που περίμενε χρόνια η οικογένεια του Μάριου

«Το περιμέναμε και πραγματικά είναι μία διαδικασία που έχει πολύ μεγάλη αξία καθώς μετά από 11 χρόνια φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Όλα αυτά χάρη στην επιμονή της οικογένειας και κυρίως την αμέριστη βοήθεια της ελληνικής Δικαιοσύνης, η οποία οφείλουμε να τονίσουμε ότι πραγματικά σε αυτή την υπόθεση έπαιξε καταλυτικό ρόλο», σχολίασε στο star.gr.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top