Μάριος Παπαγεωργίου: Βγήκαν τα αποτελέσματα για τα οστά που βρέθηκαν

Νέες διώξεις για την υπόθεση - Καταθέτει την Τρίτη Καναδός ερευνητής

Όλα όσα είπε ο δικηγόρος της οικ. Νικόλαος Ρουσσόπουλος 

Τα οστά που εντοπίστηκαν σε σπηλιά στα Δερβενοχώρια τον περασμένο Οκτώβριο, δεν ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ανθρωπολογικών εξετάσεων. 

«Επίσημα πλέον ενημερωθήκαμε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας ότι δεν συμπίπτει το DNA των οστών με το DNA του άτυχου Μάριου. Πρόκειται για οστά παλαιότερης χρονολογίας, που ίσως προσεγγίζουν τον Β' Παγκοσμίου Πολέμου», είπε στο star.gr ο δικηγόρος της οικογένειας Νικόλαος Ρουσσόπουλος.

Στο σπήλαιο που βρέθηκαν τα οστά είχαν γίνει έρευνες γιατί υπήρχαν ενδείξεις ότι εκεί προσπάθησαν να εξαφανίσουν τη σορό του Μάριου οι απαγωγείς του - Intimenews

Στο σπήλαιο που βρέθηκαν τα οστά είχαν γίνει έρευνες γιατί υπήρχαν ενδείξεις ότι εκεί προσπάθησαν να εξαφανίσουν τη σορό του Μάριου οι απαγωγείς του - Intimenews

Τα υπολείμματα των οστών που ανασύρθηκαν είχαν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου υπάρχει αποθηκευμένο DNA του Μάριου Παπαγεωργίου, προκειμένου να γίνει η εξέταση της ταυτοποίησης και να φανεί αν πρόκειται για τον ίδιο ή όχι.

Μάριος Παπαγεωργίου: Βρέθηκαν οστά σε σπηλιά - Έρευνα από τις αρχές

«Η Βαρβάρα Θεοδωράκη περιμένει όλα αυτά τα χρόνια να βρει έστω και κάτι από το παιδί της»

Η αρνητική εξέλιξη από τα αποτελέσματα των ανθρωπολογικών εξετάσεων παρατείνει το δράμα της μητέρας του Μάριου, κ. Βαρβάρας Θεοδωράκη, η οποία δεν έπαψε στιγμή όλα αυτά τα χρόνια να ψάχνει τον «τάφο» του άτυχου νέου, που έπεσε θύμα απαγωγής και δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2012.

«Για ακόμη μία φορά όλες οι προσδοκίες που είχαμε και κυρίως της μητέρας του Μάριου, να μπορέσει να έχει κάτι από το παιδί της, δυστυχώς διαψεύστηκαν. Είναι μία απογοήτευση για ακόμα μία φορά.

Στην Ευελπίδων για να καταθέσει η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, Βαρβάρα Θεοδωράκη

Στην Ευελπίδων για να καταθέσει βρέθηκε στις 08.11 η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, Βαρβάρα Θεοδωράκη 

Αυτό το οποίο περιμένει όλα αυτά τα χρόνια, είναι να βρει έστω και κάτι από το παιδί της, για να έχει ένα μνήμα και ένα μέρος να πάει να ανάψει το καντήλι, όπως κάνουμε όλοι με τους νεκρούς μας», σημείωσε ο κ. Ρουσσόπουλος.

Μάριος Παπαγεωργίου: Εξελίξεις στην υπόθεση - Κατέθεσε ξανά η μητέρα του

Νέες διώξεις στην υπόθεση Παπαγεωργίου: «Ίσως κάποιος από αυτούς καταφέρει και μιλήσει»

Οι ελπίδες όλων να αποκαλυφθεί η σορός του Μάριου Παπαγεωργίου, στρέφονται πλέον στον νέο κύκλο ερευνών που έχει ανοίξει και στις νέες διώξεις που ασκήθηκαν σε 8 άτομα για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου.

«Η ανάκριση συνεχίζεται, στο πλαίσιο της κλήσης των 8 νέων κατηγορουμένων. Ίσως κάποιος από αυτούς καταφέρει και μιλήσει (τουλάχιστον κάποιος από τους 6 βασικούς κατηγορούμενους, καθώς οι 2 δεν έχουν κάποια εμπλοκή)», ανέφερε.

Νέες διώξεις για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου

Την προσεχή Τρίτη (29/11) στις 11:00 αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του 2ου τακτικού ανακριτή, ο Καναδός ερευνητής, ο οποίος συνέταξε το πόρισμα σχετικά με την ανάλυση των τηλεπικοινωνιών και των στιγμάτων κίνησης των εμπλεκομένων.

«Ο Καναδός άρχισε να ασχολείται με την υπόθεση μετά την πρωτόδικη απόφαση και πριν από το Εφετείο, που έγινε το 2019, δηλαδή περίπου το 2016.
Υπήρχαν πάρα πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες, τις οποίες μπόρεσε και διαχειρίστηκε. Συναρμολόγησε το παζλ των τηλεφωνικών επικοινωνιών. Ο άνθρωπος αυτός είναι profiler, συνταξιούχος της καναδικής αστυνομίας, του αντίστοιχο FBI του Καναδά», επισήμανε ο κ. Ρουσσόπουλος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top