Μάριος Παπαγεωργίου: Εξελίξεις στην υπόθεση - Κατέθεσε ξανά η μητέρα του

Νέες διώξεις σε οκτώ άτομα - Αναμένονται τα αποτελέσματα από τα οστά

Ένα «τέλος σε αυτή την ιστορία» αναμένει η άτυχη μητέρα του Μάριου - Βίντεο Ανέστης Συμεωνίδης

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου δέκα χρόνια μετά, καθώς ασκήθηκαν νέες διώξεις σε οκτώ άτομα. 

Η μητέρα του κατέθεσε σήμερα στην ανακρίτρια, στο πλαίσιο της έρευνας για τους οκτώ νέους κατηγορούμενους, και στη συνέχεια μίλησε στους δημοσιογράφους.

μητέρα μάριου παπαγεωργίου

Στην Ευελπίδων για να καταθέσει η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, Βαρβάρα Θεοδωράκη 

Νέες διώξεις για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου

«Για να πάρει ένα τέλος όλη αυτή η ιστορία. Για να μπορέσουμε να ηρεμήσουμε. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και τον Θεό και ότι θα έχουμε μια καλή εξέλιξη. Περιμένουμε να έχουμε μια νέα εξέλιξη στην όλη ιστορία», ανέφερε η Βαρβάρα Θεοδωράκη. 

Μιλώντας στο Star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη ο δικηγόρος της μητέρας του Μάριου, Νικόλαος Ρουσσόπουλος, έκανε λόγο για πολυπρόσωπη πλέον δίωξη ενώ εξήγησε πως αναμένονται σε 15 ημέρες τα αποτελέσματα των ανθρωπολογικών εξετάσεων από τα οστά που βρέθηκαν σε σπήλαιο στα Δερβενοχώρια. 

Μάριος Παπαγεωργίου: «Στα εγκληματολογικά εργαστήρια τα οστά της σπηλιάς»

Οι δηλώσεις του Νικόλαου Ρουσσόπουλου, δικηγόρου της Βαρβάρας Θεοδώρου/ Βίντεο star.gr, Ανέστηε Συμεωνίδης 

«Τώρα πλέον περιμένουμε τις υπόλοιπες εξελίξεις που θα είναι η κλήση του Καναδού ερευνητή προκειμένου να καταθέσει σχετικά με την έρευνα που έχει διεξάγει. Είναι πάρα πολλά τα στοιχεία ειδικά για τους έξι, οι οποίοι προκύπτουν και από τηλεφωνικές επικοινωνίες και γενικά από τις κινήσεις μεταξύ τους. Για τους υπόλοιπους δύο, θεωρώ ότι λογικά δε θα προκύψει κάτι μέχρι στιγμής και από τα στοιχεία τα οποία έχουμε εμείς.

Είναι άνθρωποι οι οποία πραγματικά, από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες και από τις κινήσεις τους έχουν κινηθεί στην περιοχή των Δερβενοχωρίων, μια περιοχή που βρέθηκαν τα οστά […] Είναι μια πολυπρόσωπη πλέον δίωξη, αφορά έξι άτομα και σίγουρα κάποιος θα μιλήσει. Η ελληνική δικαιοσύνη σε όλες τις περιπτώσεις και στο τελευταίο δικαστήριο είχε απευθύνει έκκληση ‘πείτε κάτι προκειμένου να βοηθήστε και τη Βαρβάρα αλλά κυρίως να βοηθήσετε και τους εαυτούς σας», ανέφερε ο κ. Ρουσσόπουλος.

Ρεπορτάζ: Aνέστης Συμεωνίδης 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top