Μάριος Παπαγεωργίου: «Στα εγκληματολογικά εργαστήρια τα οστά της σπηλιάς»

Αγωνία για τη μητέρα που ψάχνει τη σορό του παιδιού της για δέκα χρόνια

Όλα όσα είπε ο δικηγόρος της οικ. Νικόλαος Ρουσσόπουλος 

«Στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου υπάρχει αποθηκευμένο DNA του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου, στάλθηκαν τα υπολείμματα οστών που ανασύρθηκαν από σπηλιά στα Δερβενοχώρια, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της ταυτοποίησης και να φανεί αν πρόκειται για τον ίδιο ή όχι».  

Αυτό, είπε στο star.gr o  Νικόλαος Ρουσσόπουλος, δικηγόρος της μητέρας του, η οποία δεν έπαψε στιγμή όλα αυτά τα χρόνια να ψάχνει τον «τάφο» του άτυχου νέου, που έπεσε θύμα απαγωγής και δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2012.

Μάριος Παπαγεωργίου: Βρέθηκαν οστά σε σπηλιά - Έρευνα από τις αρχές

«Έχουμε ενημερωθεί η κ. Θεοδωράκη και εγώ για την εύρεση υπολειμμάτων οστών στην περιοχή των Δερβενοχωρίων. Μας έχει ενημερώσει και η Ασφάλεια ότι τα συγκεκριμένα ευρήματα έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου υπάρχει αποθηκευμένο DNA του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου...

Σε περίπτωση που βρεθεί ότι όντως πρόκειται για τα οστά Μάριου Παπαγεωργίου, θα κλείσει ένας κύκλος, όσον αφορά στο θέμα της εύρεσης των υπολειμμάτων της σορού του άτυχου Μάριου.

Μάριος Παπαγεωργίου

Βρέθηκαν οστά και μέρος ανθρώπινου κρανίου στα Δερβενοχώρια σε περιοχή, όπου είχε ερευνηθεί για την εξαφάνιση του Μάριου Παπαγεωργίου - Intimenews

Βεβαίως η δικαστική διερεύνηση συνεχίζεται, διότι έχουμε ήδη την παραπομπή 8 περαιτέρω εμπλεκομένων για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία», σημείωσε.

Νέα στοιχεία για τον Παπαγεωργίου: «Εννέα άτομα γνώριζαν τα πάντα»

«Σε αναμμένα κάρβουνα» η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου

Σύμφωνα με τον κ. Ρουσσόπουλο, από την ώρα που η κ. Θεοδωράκη, μητέρα του άτυχου Μάριου, πληροφορήθηκε για τα ευρήματα στα Δερβενοχώρια, αγωνιά και βρίσκεται σε συνεχή τηλεφωνική επαφή μαζί του. 

«Από το πρωί, έχω μιλήσει με την εντολέα μου τρεις φορές, αν έχω κάτι νεότερο ή κάποια ειδοποίηση. Και ίδια όπως καταλαβαίνετε,  "κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα", περιμένοντας να δούμε τι θα βρεθεί.

Βρέθηκαν οστά και μέρος ανθρώπινου κρανίου στα Δερβενοχώρια σε περιοχή, όπου είχε ερευνηθεί για την εξαφάνιση του Μάριου Παπαγεωργίου - Intimenews

Από την αρχή και επί 10 χρόνια η μόνιμη αγωνία και το μόνιμο άγχος, πέρα από την τιμωρία των υπευθύνων, ήταν και να βρεθούν τα υπολείμματα της σορού του άτυχου Μάριου», είπε.

Μητέρα Μάριου Παπαγεωργίου στο Star: «Θα τους τιμωρήσει ο Θεός»

Σε κάθε περίπτωση, όπως ξεκαθάρισε, οι διαδικασίες αυτές (ταυτοποίησης) είναι χρονοβόρες.

«Δεν βγαίνουν (αποτελέσματα) μέσα σε κάποιες ώρες. Χρειάζονται τουλάχιστον δύο με τρεις ημέρες. Πιστεύω οτιδήποτε νεότερο θα έχουμε μέσα στην εβδομάδα, τουλάχιστον για την ταχεία ταυτοποίηση και μετά να οδηγηθούμε στην οριστική ταυτοποίηση, που είναι βεβαίως και η πιο έγκυρη και πιο σίγουρη», πρόσθεσε μιλώντας στο star.gr.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top