Νέα στοιχεία για τον Παπαγεωργίου: «Εννέα άτομα γνώριζαν τα πάντα»

Κατηγορούνται για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία

Εννέα χρόνια μετά την απαγωγή και τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012, άνοιξε και πάλι η έρευνα από τις δικαστικές αρχές για την εμπλοκή εννέα προσώπων στην υπόθεση.      

Μάριος Παπαγεωργίου: Ξεσπά η μητέρα του - «Έχει λιμνάσει η υπόθεση»

Σε πρώτο και δεύτερο βαθμό ο εγκέφαλος της υπόθεσης έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία, ωστόσο το δικαστήριο διέταξε τη συνέχεια της έρευνας για τα εννέα αυτά πρόσωπα, μεταξύ αυτών η σύζυγος και τα παιδιά του.

Κατηγορούνται για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία, καθώς προέκυψαν νέα στοιχεία, κυρίως τηλεφωνικές επικοινωνίες, που δείχνουν ότι γνώριζαν τα πάντα για τη δολοφονία του Μάριου. 

Μάριος Παπαγεωργίου: Ανοίγει ξανά η υπόθεση - Ανάκριση σε εννέα ακόμα άτομα

Η μητέρα του 26χρονου κατέθεσε σήμερα εκ νέου στις αρχές και ζητήθηκε και η κατάθεση του Καναδού ερευνητή, ο οποίος βρήκε πολύ σημαντικά στοιχεία για το ειδεχθές έγκλημα. Ο μάρτυρας θα καταθέσει την προσεχή Τρίτη το πρωί. 

Μάριος Παπαγεωργίου: Έχει εντοπιστεί η τοποθεσία που βρίσκεται η σορός του

«Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη που ενήργησε τόσο τάχιστα για να λάμψει η αλήθεια πολύ γρήγορα» ανέφερε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής της, ζητώντας να βρεθεί ό, τι έχει απομείνει από το παιδί της.

«Θεωρούμε ότι τα στοιχεία θα οδηγήσουν στη λύση της υπόθεσης. Σίγουρα όταν έχεις εννέα κατηγορούμενους κάποιος θα μιλήσει» τόνισε ο δικηγόρος της Νίκος Ρουσόπουλος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top