Μάριος Παπαγεωργίου: Έχει εντοπιστεί η τοποθεσία που βρίσκεται η σορός του

Τι αποκάλυψε ο Καναδός ερευνητής που ανέλαβε την υπόθεση

Καναδός ερευνητής συνθέτει το παζλ και φέρνει την πολύκροτη υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου στην τελική ευθεία, δηλαδή στον εντοπισμό της τοποθεσίας που βρίσκεται η σορός του άτυχου νέου. Ο 26χρονος Μάριος απήχθη τον Αύγουστο του 2012 και δολοφονήθηκε, όμως το άψυχο σώμα του ακόμα δεν έχει εντοπιστεί μετά από 8 χρόνια. 

Μητέρα Μάριου Παπαγεωργίου στο Star: «Θα τους τιμωρήσει ο Θεός»

Μιλώντας στη Ρούλα Κουσκουρή και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Καναδός ερευνητής αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας έχει ολοκληρωθεί και αυτό που μένει είναι να ανακαλύψουν τη σορό του Μάριου. Σύμφωνα με την έρευνα του, το πτώμα το είχαν κρύψει στα Βίλια και μετά από 10 μέρες το μετέφεραν μ’ ένα βαν στα Καμένα Βούρλα. «Πλησιάζουμε και προσπαθούμε να εντοπίσουμε την ακριβή θέση» είπε και πρόσθεσε:

«Έχει βρεθεί για παράδειγμα ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο και ότι υπήρξαν δύο ομάδες. Αυτό ακριβώς ήταν και το σφάλμα τους. Γνωρίζουμε ότι το έγκλημα έγινε από την ομάδα 1, η απόπειρα απαγωγής και ο φόνος στη Νέα Πέραμο και μετά η μεταφορά της σορού σε νέα τοποθεσία στις 28 Αυγούστου. Υπήρξαν δύο πιθανές τοποθεσίες που ακούστηκαν, όμως πλέον έχουμε προσεγγίσει τα Καμένα Βούρλα και η οικογένεια ζήτησε να προχωρήσουμε σε περαιτέρω έρευνα στον συγκεκριμένο χώρο».

Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου: Το καμένο αυτοκίνητο που φέρνει εξελίξεις

Ο ερευνητής υποστήριξε ότι κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν 150 στοιχεία που περιλαμβάνουν έμμεσες και άμεσες αποδείξεις για το ποια άτομα συμμετείχαν στις δύο αυτές ομάδες, αλλά και αποδείξεις σχετικά με την ενοχή της κάθε ομάδας.
Ο ίδιος επισήμανε ότι η πρώτη τοποθεσία χρησιμοποιήθηκε για να κρύψουν τη σορό και η δεύτερη για να την εξαφανίσουν. «Έχουμε πληροφορίες για χρήση κάρβουνου για θέρμανση και για να κρατηθεί η οσμή της σορού χαμηλή». Ο Καναδός ερευνητής κατέληξε ότι πιστεύει ότι η μητέρα του Μάριου θα μπορέσει να θρηνήσει το παιδί της. 

Το χρονικό της υπόθεσης 

Ήταν 9 Αυγούστου του 2012 και ο Μάριος μαζί με τη μητέρα του βρίσκονταν στο εξοχικό τους στο Διακοφτό. Ο 26χρονος έφυγε από το σπίτι και στις 03:00 τα ξημερώματα ένας άνδρας τηλεφώνησε στη μητέρα του, ζητώντας της λύτρα – ποσό 620.000 ευρώ- για να απελευθερώσει τον μονάκριβο γιο της. Η κ.Βαρβάρα τότε ζήτησε βοήθεια από τον οικογενειακό τους φίλο, ο οποίος μετέπειτα αποδείχθηκε ο εγκέφαλος της απαγωγής του Μάριου. Μετά από λίγες μέρες η γυναίκα πήγε στην αστυνομία, η οποία κατέληξε μετά από έρευνες ότι πίσω από την απαγωγή του νεαρού βρίσκονταν οι ίδιοι άνθρωποι που όλες εκείνες τις ημέρες υποκρίνονταν πως ήθελαν να τη βοηθήσουν. Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε είχαν δολοφονήσει τον Μάριο από την πρώτη κιόλας μέρα, κάτι που μέχρι και σήμερα δεν έχουν παραδεχθεί. 

Οι ίδιοι και κυρίως ο εγκέφαλος της απαγωγής υποστηρίζει ότι ο Μάριος είναι ζωντανός και κάνει τη ζωή του στο εξωτερικό, επιμένοντας πως είχε πολλά προβλήματα με καταχρήσεις. Επιπλέον κανείς από τους κατηγορούμενους δεν έχει ομολογήσει μέχρι σήμερα πού βρίσκεται η σορός του.

Για τη δολοφονία του Μάριου καταδικάσθηκαν, τον Ιούλιο του 2019, ο 77χρονος «φίλος της οικογένειας» και βασικός κατηγορούμενος, ο άνδρας που έκανε τα απειλητικά τηλεφωνήματα στη μητέρα του Μάριου, ο τρίτος κατηγορούμενος – συνεργός του 77χρονου σε δύο έτη με αναστολή για σύσταση συμμορίας, ο τέταρτος σε ποινή φυλάκισης τριών ετών εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα για σύσταση συμμορίας.

Μάριος Παπαγεωργίου- Δικηγόρος «εγκεφάλου»: Δεν παραπέμπονται 9 άτομα...

Τον Ιούλιο του 2020, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου ότι εξετάζονται άλλα εννέα άτομα για τυχόν εμπλοκή τους στην απαγωγή και δολοφονία του 26χρονου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top