Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου: Το καμένο αυτοκίνητο που φέρνει εξελίξεις

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της μητέρας του

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως σχετικά με την απαγωγή και τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, η σορός του οποίους δεν έχει βρεθεί ακόμα, καθώς οι δολοφόνοι του αρνούνται να αποκαλύψουν στη μητέρα του το μέρος που τον έχουν θάψει. 

Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου: Ισόβια στον «εγκέφαλο» της απαγωγής

Ο δικηγόρος της μητέρας του Μάριου, Νίκος Ρουσόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τις εξελίξεις αυτές. 

Όπως είπε, μάρτυρας εμφανίστηκε και κατέθεσε για ένα αυτοκίνητο που το είχε βρει καμένο τον Νοέμβριο του 2019. Το αυτοκίνητο αυτό ήταν ένα βαν, που έμοιαζε πολύ με το βαν που φέρεται να χρησιμοποίησε η πρώτη ομάδα των απαγωγέων του Μάριου.

Πρώτη φορά: Ακούστε τη μάρτυρα που υποστηρίζει ότι «έκαψαν τον Μάριο»

Το καμένο όχημα βρέθηκε σε απόσταση 1,2 χλμ. από την παλιά εγκαταλελειμμένη αμερικανική βάση στον Κιθαιρώνα, την οποία υποδείκνυε ως τη βάση της δράσης της πρώτης εγκληματικής ομάδας, ο Καναδός ερευνητής που είχε προσλάβει η μητέρα του Μάριου για να μπορέσει να μάθει την αλήθεια για τον γιο της. 

Αποζημίωση μαμούθ ζητά η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου

Ο κ. Ρουσόπουλος εκτίμησε ότι βρισκόμαστε πλέον κοντά στην άκρη του νήματος, καθώς από το καμένο αυτοκίνητο διασώθηκε ο αριθμός πλαισίου και μπορεί να βρεθεί το πότε και από ποιον αγοράστηκε, ενώ αναμένεται α ασκηθούν διώξεις σε οχτώ ακόμα άτομα και πιθανόν να υπάρξουν διαρροές. 

Τόσο ο ίδιος, όσο και η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου ελπίζουν ότι έχει ήδη ξεκινήσει να γράφεται η αρχή του τέλους αυτής της τραγωδίας και σύντομα η κυρία Βαρβάρα θα μπορέσει να βρει τη σορό του παιδιού της για να τη θάψει, όπως εκλιπαρεί όλα αυτά τα χρόνια τους δολοφόνους του γιου της. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top