Μητέρα Μάριου Παπαγεωργίου στο Star: «Θα τους τιμωρήσει ο Θεός»

Η πρώτη αντίδραση της μετά την απόφαση να παραπεμφθούν άλλα 9 άτομα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της απαγωγής και της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου. Εκτός των τεσσάρων ατόμων που έχουν ήδη καταδικαστεί, άλλα εννέα άτομα οδηγούνται στον ανακριτή για την υπόθεση. Η μητέρα του Μάριου, Βαρβάρα Θεοδωράκη, ραγίζει καρδιές μιλώντας στο κεντρικό δελτίου ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου.

Μάριος Παπαγεωργίου: Παραπέμπονται άλλα 9 άτομα για εμπλοκή στην υπόθεση

«Με τη βοήθεια του Θεού και τη δικαιοσύνη, η οποία κάνει πολύ σωστά τη δουλειά της θα βρω τα υπολείμματά του,  πού τα έχουν πετάξει όπου τα έχουν πετάξει» λέει στο Star η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου. 

«Αυτό τίποτα άλλο, ούτε ζητώ εκδίκηση, ούτε θέλω να τους τιμωρήσω. Εγώ δε θα τους τιμωρήσω. Θα τους τιμωρήσει ο Θεός. Ζητώ να μου πούνε πού το έχουνε πετάξει να μου το πούνε και ας τους αναλάβει ο Θεός από εκεί και πέρα. Εγώ δε θέλω να τους κάνω τίποτα  Και στο τέλος θα δικαιωθούμε. Έχω ήδη δικαιωθεί μέχρι στιγμής και θα δικαιωθώ μέχρι τέλος και εκεί θα βρω ότι έχει απομείνει από το παιδί μου» καταλήγει η Βαρβάρα Θεοδωράκη, η οποία από το 2012 δεν έχει μάθει ακόμα πού βρίσκεται η σορός του γιου της.

Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση  της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου στην απόφαση των δικαστικών αρχών να εξεταστούν άλλα 9 άτομα για την αρπαγή και τη δολοφονία του παιδιού της. Εισαγγελέας και ανακριτής θα αποφασίσουν αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και αρπαγή στα εννέα άτομα που θα κληθούν να καταθέσουν.

H οικογένεια του Μάριου πιστεύει ότι κάποιος από όλους θα σπάσει και θα αποκαλύψει μετά από 8 χρόνια που είναι θαμμένος.
Το δράμα της μητέρας του Μάριου δεν έχει τελειωμό. Είδε τον μοναχογιό της για τελευταία φορά στις 9 Αυγούστου του 2012. Για την υπόθεση έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη ένας οικογενειακός φίλος και τρία ακόμα άτομα.  Ο «εγκέφαλος» έστησε την απαγωγή του Μάριου και στη συνέχεια προσποιείτο τον δήθεν διαπραγματευτή. Συνεννοούταν τάχα με τους απαγωγείς, απαιτώντας από τη μητέρα του νεαρού να μην απευθυνθεί στις Αρχές.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου αποκαλύπτει στο Star ότι δέχεται απειλές μέχρι και σήμερα. 

«Δέχομαι ανώνυμα τηλεφωνήματα. Κάποια ύποπτα μηχανάκια περνούν μπροστά από το σπίτι μου και φεύγουν. Δεν υπάρχει περίπτωση, η αλήθεια θα λάμψει είτε το θέλουν είτε όχι» δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου, Νίκος Ρουσσόπουλος. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top