Μάριος Παπαγεωργίου- Δικηγόρος «εγκεφάλου»: Δεν παραπέμπονται 9 άτομα...

Αίτημα αναίρεσης της απόφασης κατέθεσε η πλευρά του βασικού κατηγορούμενου

Πριν από μερικές μέρες, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου ότι παραπέμπονται σε ανακριτή και εισαγγελέα άλλα εννέα άτομα για τυχόν εμπλοκή τους στην απαγωγή και δολοφονία του 26χρονου, τον Αύγουστο του 2012. Για τη δολοφονία του Μάριου καταδικάσθηκαν, τον Ιούλιο του 2019, ο 77χρονος «φίλος της οικογένειας» και βασικός κατηγορούμενος, ο άνδρας που έκανε τα απειλητικά τηλεφωνήματα στη μητέρα του Μάριου, ο τρίτος κατηγορούμενος – συνεργός του 77χρονου σε δύο έτη με αναστολή για σύσταση συμμορίας, ο τέταρτος σε ποινή φυλάκισης τριών ετών εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα για σύσταση συμμορίας. Η σορός του Μάριου δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Μάριος Παπαγεωργίου: Παραπέμπονται άλλα 9 άτομα για εμπλοκή στην υπόθεση

Ο δικηγόρος του καταδικασθέντος, φερόμενου ως «εγκεφάλου» της υπόθεσης, Μανώλης Αναστασάκης διευκρίνισε ότι δεν παραπέμπονται αλλά εξετάζονται τα εννιά άτομα. «Διαβιβάζονται τα πρακτικά σε εισαγγελέα και ανακριτή για να εξεταστεί τυχόν εμπλοκή τους στην αρπαγή και τη δολοφονία του Μάριου» σημείωσε.

«Η υπόθεση είναι εσφαλμένη. Αυτή είναι η θέση του εντολέα μου» υποστήριξε ο κ. Αναστασάκης. 

Μητέρα Μάριου Παπαγεωργίου στο Star: «Θα τους τιμωρήσει ο Θεός»

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε σε «νομικά σφάλματα» στην παραπομπή, κι έκανε γνωστό ότι έχει κατατεθεί αίτημα αναίρεσης της απόφασης αυτής στον Άρειο Πάγο.

Υπενθυμίζεται ότι τα άτομα για τα οποία θα εξεταστεί η εμπλοκή τους στην υπόθεση είναι: η σύζυγος του 77χρονου βασικού κατηγορούμενου,  ο γιος του 77χρονου, αστυνομικός της κρατικής ασφάλειας, ο δεύτερος γιος του 77χρονου, επίσης αστυνομικός, δύο άτομα στα οποία ο 77χρονος ανέθεσε να εξαφανίσουν το πτώμα του Μάριου, τρία άτομα τα οποία παρείχαν κάλυψη στην εγκληματική ομάδα και κυρίως στον 77χρονο «αρχηγό», ιδιοκτήτης εταιρίας με οχήματα προς απόσυρση και φίλος του 77χρονου. Οι παραπάνω τρεις ήταν υπάλληλοι στην εταιρία.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top