Μάριος Παπαγεωργίου: Βρέθηκαν οστά σε σπηλιά - Έρευνα από τις αρχές

Στο παρελθόν η περιοχή είχε μπει στο μικροσκόπιο της αστυνομίας

Πριν από δέκα μήνες η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου έδωσε μια νέα, αποκαλυπτική κατάθεση για την υπόθεση της εξαφάνισης και δολοφονίας του γιου της - Μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων Star

Εξελίξεις φαίνεται ότι υπάρχουν γύρω από την υπόθεση της αναζήτησης της σορού του Μάριου Παπαγεωργίου, ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής και δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2012. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, μέσα σε μια σπηλιά στα Δερβενοχώρια, βρέθηκαν οστά και κρανίο, ευρήματα, που ίσως σημάνουν το τέλος του θρίλερ με την αναζήτηση της σορού του. 

Νέα στοιχεία για τον Παπαγεωργίου: «Εννέα άτομα γνώριζαν τα πάντα»

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τα οστά βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη 26 Οκτωβρίου σε σπηλαιοβάραθρο στο χωριό Στεφάνη Βοιωτίας. Η συγκεκριμένη περιοχή είχε μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών της αστυνομίας, καθώς υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις ότι εκεί οι απαγωγείς «έσβησαν» τα ίχνη της δολοφονίας του 26χρονου, θάβοντας ή καίγοντας τη σορό του. 

Μάριος Παπαγεωργίου 1

Βρέθηκαν οστά και μέρος ανθρώπινου κρανίου στα Δερβενοχώρια σε περιοχή, όπου είχε ερευνηθεί για την εξαφάνιση του Μάριου Παπαγεωργίου - Intimenews

 Τα οστά και το κρανίο εντόπισε σπηλαιολογική ομάδα σε εξόρμησή της στις βόρειες πλαγιές της Πάρνηθας, σε υψόμετρο 650 μέτρων και σε βάθος τουλάχιστον 50 μέτρων. Λίγο πιο δίπλα βρέθηκε και μια χειροβομβίδα. 

Μάριος Παπαγεωργίου: Έχει εντοπιστεί η τοποθεσία που βρίσκεται η σορός του

Τα μέλη της σπηλαιολογικής ομάδας ειδοποίησαν την Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας και Σπηλαιολογίας του υπουργείου Πολιτισμού και το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας, που κινητοποίησε την Πυροσβεστική. 

Στην επιχείρηση, που στήθηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης, συμμετείχαν 14 άτομα, εκ των οποίων τα έξι από την ειδική ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ.

Μητέρα Μάριου Παπαγεωργίου στο Star: «Θα τους τιμωρήσει ο Θεός»

Τα ανθρώπινα ευρήματα, που ήταν τμήματα κρανίου, κάτω γνάθου, καθώς και κόκαλα πιθανότατα από τα κάτω άκρα, συλλέχθηκαν από την υπηρεσία που έχει ως έργο την προστασία, την ανάδειξη και τη διαχείριση των σπηλαίων και των παλαιοντολογικών καταλοίπων που συνδέονται με την ανθρώπινη ύπαρξη, ενώ η Αστυνομία ως οφείλει θα αναζητήσει σε ποιον ανήκουν.

Μάριος Παπαγεωργίου 2

Στο σπήλαιο που βρέθηκαν τα οστά είχαν γίνει έρευνες γιατί υπήρχαν ενδείξεις ότι εκεί προσπάθησαν να εξαφανίσουν τη σορό του Μάριου οι απαγωγείς του - Intimenews

Στο σημείο βρέθηκαν και πυροτεχνουργοί του Στρατού, οι οποίοι διαπίστωσαν πως θα ήταν επικίνδυνη η μεταφορά ή η εξουδετέρωση της χειροβομβίδας στον χώρο που βρέθηκε και για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η σφράγιση του σπηλαιοβαράθρου.

Μάριος Παπαγεωργίου: Αναζητούν τη σορό του εδώ και δέκα χρόνια

Η εξέλιξη αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να αναπτερωθούν οι ελπίδες της μητέρας του Μάριου που τα τελευταία δέκα χρόνια ζει έναν εφιάλτη και ψάχνει τη σορό του παιδιού της. 

Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου: Ισόβια στον «εγκέφαλο» της απαγωγής

Υπενθυμίζεται ότι «εγκέφαλος» της απαγωγής και δολοφονίας ήταν ένας 72χρονος οικογενειακός φίλος, που καταδικάστηκε, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 20 ετών για ανθρωποκτονία, αρπαγή από κοινού, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και σύσταση συμμορίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top