Oι δύο άνδρες που κατηγορούνται ότι εξαφάνισαν τη σορό του Παπαγεωργίου

Αποκλειστικά στο Star o δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου Μάριου

Όσα είπε στο star.gr o δικηγόρος της οικογένειας, Νικόλαος Ρουσσόπουλος

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων που θεωρείται ότι βρίσκονται πίσω από την εξαφάνισή του, τον Αύγουστο του 2012.

Εξελίξεις στην υπόθεση Παπαγεωργίου: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Νικόλαο Ρουσσόπουλο, οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου είχαν επαφές με τον καταδικασθέντα εγκέφαλο της απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου, πριν από 11 χρόνια, ενώ η μητέρα του άτυχου νέου δεν τους γνώριζε και πρώτη φορά τους είδε το 2019, όταν είχαν καταθέσει ως μάρτυρες στα δικαστήρια. 

δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου

δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου

«Εμπλέκονται τουλάχιστον στο ταξίδι της τελικής εξαφάνισης της σορού του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου, που έγινε προς το τέλος Αυγούστου, σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε από τη Νέα Σμύρνη και κατέληξε στα Καμένα Βούρλα», είπε στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη ο δικηγόρος της οικογένειας.

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: «Τους ανακάτεψε η μυρωδιά από τα κάρβουνα»

Οπως πρόσθεσε ο κ. Ρουσσόπουλος, ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ήταν ένας από τους δύο συλληφθέντες ενώ, όπως προκύπτει από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον καταδικασθέντα "εγκέφαλο", οι οποίες ήταν πάρα πολλές το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, οι δύο συλληφθέντες «ανακατεύθηκαν, ένιωθαν πάρα πολύ άσχημα και αρρώστησαν από μια πολύ άσχημη μυρωδιά».

Όταν μάλιστα ρωτήθηκαν στο δικαστήριο τι μύριζε και ανακατεύθηκαν, αυτοί είπαν «τα κάρβουνα...» που μετέφεραν. 

«Παραπονιέται ο ένας από τους δύο συλληφθέντες στον "εγκέφαλο" ότι ήταν πάρα πολύ άσχημα το ταξίδι και ότι ανακατεύτηκαν από τη μυρωδιά και συγκεκριμένα από τη βρώμα. Ρωτήθηκαν και απάντησαν "από τη μυρωδιά του κάρβουνου..."».

Επίσης σε τηλεφωνική επικοινωνία ένας από τους δύο όταν του λέει ο εγκέφαλος «είσαι έτοιμος;» εκείνος του απαντά,  «έτοιμος στα όπλα».

Η εμπλοκή τους προέκυψε από τη δίκη που έγινε στο Εφετείο. Κατέθεσαν ως μάρτυρες και οι δικαστές έκριναν ότι υπάρχουν στοιχεία εναντίον τους. 

Ο Μάριος Παπαγεωργίου εξαφανίσθηκε τον Αύγουστο του 2012, με τους απαγωγείς να ζητούν την επόμενη ημέρα από τη μητέρα του 620.000 ευρώ.

Μάριος Παπαγεωργίου: Συγκλονίζει η μητέρα του στο Star - «Θα κάνω υπομονή»

 

Μέχρι σήμερα η σoρός του Μάριου Παπαγεωργίου δεν εχει βρεθεί σε μία υπόθεση που κρατά 11 χρόνια.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top