Μάριος Παπαγεωργίου: Σε ποιον ανήκει το κρανίο; Τα πρώτα αποτελέσματα

Αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA

Συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, εν αναμονεί των αποτελεσμάτων για το κρανίο που βρέθηκε. Όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του Μάριο Παπαγεωργίου, του 26χρονου που απήχθη και δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2012 σε ηλικία 26 χρονών. Τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων στο κρανίο που βρέθηκε στα Δερβενοχώρια έδειξαν αν ανήκε στον άτυχο νέο ή όχι.

Μάριος Παπαγεωργίου: Συγκλονίζει η μητέρα του στο Star - «Θα κάνω υπομονή»

Το σημείο όπου βρέθηκε το κρανίο είχε υποδείξει ένας κρατούμενος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ανήκε στον Μάριο Παπαγεωργίου. Όμως από την μέχρι τώρα έρευνα των ειδικών ανθρωπολόγων του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών επιβεβαιώνεται ότι το κρανίο δεν ανήκει στον Μάριο Παπαγεωργίου, σύμφωνα με το nikolouli.gr.

Ακόμα, επισημαίνεται ότι οι οπές που έφερε το κρανίο δεν προέρχονται από σφαίρα, αλλά από χειρουργική επέμβαση που είχε προηγηθεί  και ανήκε σε άνδρα ηλικίας 40-50 ετών.

Μάριος Παπαγεωργίου

Τις τελικές απαντήσεις για το εάν το κρανίο ανήκε ή όχι στον Μάριο Παπαγεωργίου θα δώσουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Αν το γενετικό υλικό δεν ταυτοποιηθεί, θα εισαχθεί στην Εθνική Βάση Αγνοουμένων.

Ο Μάριος εξαφανίστηκε στις 9 Αυγουστου του 2012. Την επόμενη ημέρα οι απαγωγείς ζητούσαν 620.000 ευρώ από τη μητέρα του για να τον απελευθερώσουν. Μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί η σωρός του...
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top